Gezocht: reisgenoot M/V trektocht Noorwegen (wandelen + kano)


In de laatste 3 weken van juli ben ik een trektocht Noorwegen aan het organiseren. Zoals het plan er nu uitziet, gaan we als opwarmertje eerst een dag of 4 in Hardangervida rondlopen. Vervolgens gaan we een week kanoen in Femund. Daarna gaan we ongeveer 9 dagen in Rondane rondzwerven.

Voorlopig bestaat het reisgenootschap uit 3 jongens van 18-22 jaar en we zoeken nog een 4e reisgenoot. Als je niet deze hele reis mee kunt doen, maar wel 1 of 2 van de tochten, horen we dat ook graag.

Laat even een berichtje achter als je interesse hebt.

Groeten,

Mark


PS het kan zijn dat we nog besluiten om eerst een korte tocht in Rondane te maken en dat de lange tocht in Hardangervida zal zijn. We weten nog niet welk gebied leuker/mooier is om een lange tocht in te maken.
 
Even een update over de plannen.
We nemen op 6 juli het vliegtuig in Dusseldorf en landen dan rond de middag in Torp (iets ten zuiden van Oslo), hebben daar een paar uur om wat inkopen te doen en nemen dan de trein naar Otta. Daar komen we 's avonds aan en de volgende dag kunnen we dan het laatste stukje naar Rondane met de bus doen waar we vervolgens 5 dagen rond gaan lopen.
De 12e nemen we de trein naar Os en vervolgens de bus naar Femund waar we een week gaan kanoen.
In de nacht van 19 op 20 juli nemen we weer de trein, deze keer naar Finse om een spectaculaire tocht door de Hardangervidda te maken. De 29e vertrekken we weer naar huis.

Samenvatting: 5 dagen Rondane, 8 dagen (effectief eigenlijk maar 7) kanoen in Femund en 10 dagen in Hardangervidda.

Als je nog op zoek bent naar een mooie vakantie, laat het even weten. Ook als je niet de volle 24 dagen meekunt, maar wel een deel (bijvoorbeeld alleen Femund) ben je welkom.


Groeten,

Mark


PS voor Rondane hebben we nog niet echt een route gepland. Suggesties?
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan