Gezocht: Reisgenoot meerdaagse wandel/rugzak reis augustus


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Wie heeft er ook zin om in de periode eind juli - augustus er op uit te trekken met rugzak en tent ergens in Europa? Hou je er ook van om in de natuur meerdaagse wandeltochten te maken en (wild) te kamperen? Laat dan even een berichtje achter. Ik zoek iemand van ongeveer dezelfde leeftijd (22-28 jaar)

Ik ben een 24 jarige student (m) en heb al eerder wandeltrektochten gemaakt in Scandivanie en Hongarije. Deze zomer zou ik graag met iemand op stap gaan die hier ook van houdt en ook van de lokale cultuur/natuur van een land wil genieten. Bestemming maakt niet zo veel uit, zo lang het maar eco en low-budget is....

Groeten, MaTiZ
 
Ik zat zelf nog te twijfelen of ik nog met een groepje mee ga of dat ik in die periode nog wat regel. Ik zou eigelijk met een groepje gaan klimmen, maar dan moet ik zelf iets ter plekken regelen om thuis te komen...

Ik ben trouwens een 22 jarige student, met minder wandel ervaring. Ik zat meer in de survival/bushcraft kant en doe ook sportklimmen erbij.

Hoe lang ben je van plan om op pad te gaan?
 
Hej!

Ik denk zelf dat twee weken wandelen wel het maximum is, maar dat licht ook aan het terrein. Ik geef verder de voorkeur om te reizen met het openbaar vervoer (heb ook geen rijbewijs). Hoe denk jij hierover?
 
Twee weken vind ik ook wel het maximum. Waar maakt mij niet heel veel uit. Bijvoorkeur waar het in de avond niet kouder wordt dat 15 graden (dan kan ik nog wat gewicht kwijt). Openbaar vervoer of rijden maak mij niet uit. Ik heb wel een rijbewijs, maar geen auto dus OV is het praktische oplossing.

Uit welke stad komt jij eigelijk vandaan? Ik ben een Delftenaar.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan