[TE KOOP GEVRAAGD] Gezocht: UL 1-2 persoons tent

Is er toevallig iemand die een UL 1 of 2 persoons tent zou willen verkopen? In dat geval zou ik het graag horen en wordt deze student een leuk bedrag bespaard :)
Ik denk zelf aan bijvoorbeeld:
Terra Nova Laser Competition 1 of 2
Helsport Ringstind Superlight 1-2
Nordisk Telemark 2 LW
Of iets vergelijkbaars. Bedankt!
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bedankt Anna. Ik zoek echter naar nog iets met minder gewicht. Ik heb nu een Exped Orion II. Heerlijke stormvaste tent maar zwaar, dus als ik er een kleintje bijneem moet die echt zo licht mogelijk zijn :)
 
Ik heb een oranje GoLite Hex / Shangri la3 die ik op zich wel wil verkopen. Het is echter geen "volledige tent" maar een bodemloze tipi, weegt rond de 650gram als ik het me goed herinner.

(is op dit moment hier in Noorwegen maar dat hoeft geen probleem te zijn)
 
Ik heb een Tarptent Moment te koop.
 

Bijlagen

  • tent.jpg
    tent.jpg
    621,7 KB · Weergaven: 137
Ik ga even meelezen. Ik wil eigenlijk nog de lichtgewicht MSR tent (2p), maar daar zijn vast ook alternatieven voor
 
Heeft er iemand ervaring met de nieuwe MSR Carbon Reflex serie? Die kan ik weliswaar niet 2e hands verkrijgen, maar die ziet er op papier zo perfect uit (ultralicht, maar toch genoeg ruimte voor 2 personen met normale matjes) dat ik dan kan overwegen mijn Exped Orion II te verkopen.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan