go4outdoor

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Geen ervaring maar vestiging is in NL (in Zeeuws Vlaanderen). Jong bedrijf schrijven ze zelf. Website zie ik niet zo snel verdachte zaken. Ergo zolang het niet om gek veel geld gaat kan je het wel doen.

Getypt met veegtelefoon
 
Wat ik nog wel eens doe is eerst een serieuze vraag stellen via het contactformulier. Als ik dan redelijk snel een serieus antwoord terugkrijg vertrouw ik het wel. Als ik niks hoor of een antwoord krijg waaruit niet blijkt dat ze weten waar ze het over hebben bestel ik niks.
Natuurlijk is dit geen volledige veilige methode. Maar ik denk altijd maar dat als je mensen wilt neppen met een buitensportwebsite neem je niet de moeite om je de materie ook echt eigen te maken. Dus als je iets vraagt waarbij de andere partij echt kan aantonen verstand van zaken te hebben zal het wel geen bedrog zijn (tot nu toe altijd goed gegaan - even afkloppen).

Groetzels,
Dennis
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan