Goede outdoorzaak voor nieuwe trekkingrugzak

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Die aan de Stadhouderskade of Gelderlandplein??
Allebij, ik kom dezelfde personen tegen op beide locaties. Ik had gevraagd naar iemand die veel verstand had van Garmin toestellen en kwam zo bij iemand terecht met krullen. Hij kan je veel vertellen over allerlei producten. Ik ben alleen zijn naam kwijt
 
Hans en Francis bij Kathmandu Nijmegen vind ik ook erg prettig. Wat ik begrijp werkt Hans ook in Utrecht en komt Francis daar ook heen. Vestiging in Nijmegen gaat sluiten 😭
 
Ik hoop dat de vestiging van Spac Sport in Nijmegen, in dat chalet achtige gebouw, het hoofd boven water kan houden zeker nu met de tourisme- en corona-crisis. De vestiging in Groningen heeft afgelopen weekend helaas haar deuren moeten sluiten. Misschien zaten ze toch net een beetje uit de route van het winkelend publiek daar al kan het bijna niet centraler vlak naast de Martini toren. Willy Loos die er daarvoor zat kon het ook niet redden. De Decathlon kwam er natuurlijk bij, bij de IKEA, en steeds meer Internet verkoop. De langdurende corona maakte de kansen op genoeg rentabiliteit ondanks de investeringen op deze locatie toch te klein. Ik vind het jammer voor de medewerkers vooral, en de diversiteit in het aanbod in Groningen en de mogelijkheid voor 'live' winkelen, in echte winkels. Je kunt natuurlijk alles nog wel bestellen, wat ik eigenlijk altijd heb gedaan.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan