Goedkope windvaste tent.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi Prikbordlezers,

Ieder jaar werk ik 4 weken lang op een camping in Frankrijk. Daarvoor verblijf ik in een tent. Ieder jaar waait het wel eens flink en dat hebben mijn vorige 2 tenten de kop gekost. Meestal was het zo dat ze plat tegen de grond werden gewaaid, dus het kan nogal tekeer gaan.

Voor de komende 2 jaren ben ik op zoek naar een goedkope stormvaste tent voor 3 personen (moet wel wat ruimte hebben). Liefst ook extra ruimte onder de luifel. Gewicht maakt me niets uit. Ik vraag me wel af of een geodetische tent binnen mijn budget mogelijk is. Dit budget ligt op maximaal 150 euro.

Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen.

Groeten,
Jeroen
 
Hee Jeroen,

Volgens mij heb ik ook eens een weekje op die camping gestaan. Is dat toevallig bij PBO?

Als ik jouw was dan zou ik eens kijken op marktplaats. En dan zoeken naar een katoenen pyramide-achtige tent. Het staat er daar vol mee en ook voor slecht 50 EUR.

Voordeel van zo'n tent: ruimte, sta of iig zit hoogte, super storm vast (mits je hem goed hebt opgezet) en vooral een prettig leef klimaat. Katoen ademt (ja mensen in een tent ademt katoen wel) waardoor je niet vier weken lang in een benauwde zweterige kunststof tent hoeft te verblijven.

Suc6 Eins
 
heey jeroen

je kan ook is gaan kijken bij de SOS (specialized outdoor shops) tentenshow. is 2&3 juni op voetbal terein KDS in Utrecht naast de Ikea. Daar staan bever, slee, denig, en demmenie met oude en nieuwe tenten. Zit mischien wel wat bij voor je.

suc6 der mee
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan