gps


Status
Niet open voor verdere reacties.
hey,

ik heb al vaak vragen gesteld over gps. maa rhet is er nooit van gkomen om er eentje dadwerkelijk aan te schaffen. meestal wa shet een geldkwestie. maar aangezien ik nu in amerika ben verandert alles. ik heb eens wat rondgekeken. en alles is hier aanzienelijk goedkoper. zo zag ik de gpsmap 60cs voor 350 dollar. dat is de helft van wat het in nederland kost. nou is mijn vraag: wat zijn de consequenties van een amerikaanse gps, en is het het voordeel waard. wat is jullie mening hierover. dat ik de afstanden in km kan instellen en snelheid in km is een pre. misschien is het mogelijk om de europese soft erop te krijgen op een of andere manier. al jullie reacties zijn welkom.

thnx rens
 
Rens,

Dat laatste lukt dus niet: je kunt de basiskaart niet veranderen. Ook kun je een serieus probleem hebben als er iets mis gaat met je ontvanger: deze zal dan vaak alleen in de VS worden behandeld en dus niet door de Nederlandse importeur.

Verder kun je met de juiste MapSource kaarten het probleem van de basiskaart wel redelijk omzeilen, want de basiskaart gebruik je toch niet zo heel vaak en voor wandelen al helemaal niet. In dat geval zul je eerder een Topo of andere MapSource kaart willen gebruiken.

Raymond
 
hey,

ik heb de knoop doorgehakt en de gps gisteren aangeschaft. voor net iets minder dan 300 euro(gpsmap60cs)

werkt perfect en da basisi kaart is wereldwijd dus dat is geen probleem.

thnx, rens
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan