GR20 verplichtingen


Vervelende regeling. Op IJsland langs de Landmannalaugar was dat ook zo (voor het slapen in hutten, niet voor kamperen). Maar dat betekent dat je erg gebonden bent en niet je plannen om kan gooien.

Maar waarschijnlijk zijn ze wel genoodzaakt als het anders te overvol wordt... Je kan ook niet egen mensen zeggen dat de hut vol is als je geen alternatief aan kunt bieden. Maar jammer dat het ook voor tentjes geldt.

Linda
 
Inderdaad, want de GR20 stond eigenlijk op onze planning voor eind september, maar ik heb geen zin om me nu al vast te leggen.
Uitkijken dus naar een andere leuke bestemming...

twan
 
Eind September zal het volgens mij geen probleem zijn om kort voor vetrek (of bij aankomst) nog te reserveren, zeker als je gaat kamperen.

Ik heb die GR20 in juni 10 jaar geleden (met tent) gelopen en toen was het al zéér druk. Op sommige plekjes was het echt zoeken naar een vrij kampeerplekje. Destijds gingen er al stemmen op om de stroom van hikers wat te reguleren.

Dat het nu dus eindelijk gebeurd is zeer jammer, maar het verbaast me ook weer niet. Wegens populariteit ten onder gegaan....
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan