GR5 Sitges - Canet De Mar


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
H

Hike

Guest
Beste,

Deze zomer wil ik de volledige GR 5 van Sitges tot Canet De Mar stappen. Er is zeer weinig informatie over dit traject beschikbaar. Zijn de paden en signalisatie goed onderhouden? Goede of slechte ervaringen bij overnachtingen?

Hike
 
Beste "Hike",

In 2002 heb ik een klein deel van dit traject gelopen. Veel informatie, waaronder een routebeschrijving in het Engels, is te bestellen via www.euro-senders.com.

Mij is gebleken dat deze routebeschrijving er nogal eens naast zit en dat een goede kaart, zoals altijd, geen overbodige luxe is. Ik heb kaarten besteld via Pied a terre. Volgens mij staat de route ingetekend op deze kaart.

Door nogal (erg) slecht weer hebben wij de tocht voortijdig afgebroken. Onze bedoeling was om in refugio's en pensions te overnachten en hadden voor "nood" een tentje bij ons. Tja, iets luxer dan we nu zouden doen ;). Hebben dus alleen in het tentje gelapen omdat er geen andere overnachtingsmogelijkheden waren.
Wel een prachtig gebied!

Heb nu weinig gegevens bij de hand, zal op een later tijdstip kijken of ik nog een deel van de routebeschijving beschikbaar heb.

groeten,
Remko
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan