Groeten uit Mexico...


Status
Niet open voor verdere reacties.

aqdennis

Lid Club Hiking-site.nl
Sorry lui, ik kan het niet laten ;-)
Ik weet niet hoe het weer bij jullie is, maar hier is het 27 graden en zonnig. Gisteren door de stad geslenterd (zit in Santiago de Queretaro) en op een terrasje gegeten.
Maar 1 troost voor jullie: ik zit hier voor mijn werk, dus vanaf morgen mag ik 4 dagen een groep van 30 eigenwijze mensen proberen te leren hoe ze moeten omgaan met specialistische software x(

Groetz,
Dennis

- heeft zijn summit vlag bij zich, nou nog een summit vinden -
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Ikke wel! Maar kwam vandaag op Schiphol aan in de stromende regen om tot de ontdekking te komen dat er dit weekend geen treinen naar Schiphol rijden. Dus met de bus naar Leiden etc...
Afijn, 3 uur nadat mijn vliegtuig was ik thuis; ik voel de verkoudheid al opkomen.

Groetz,
Dennis

- Hiephoi, morgen weer naar kantoor -
 
Volgens Duncan is het hebben van een natte neus een teken dat de hond gezond is!!!!!! ????????
En heb je de summitvlag nog in the picture gehad?

C.M.
D'Oude Vos.

(Laten we een Vosje gaan drinken).
 
Ik ben een dagje door onze lokale verkoopagent op sleeptouw genomen. Gezellig over een groot meer geroeid (of beter gezegd, ik heb me laten roeien) en nog bij een paar vulkaankratertjes gestaan. Best geinig. Op zaterdag een paar uur door Mexico City gedwaald; nog nooit zo'n ongeorganiseerde puinhoop gezien als daar ;-)
Er is een foto van mij met summitvlag bij een groot aquaduct in de stad, op ongeveer 1800 meter hoogte. Hopelijk is de foto gelukt en wordt Raymonds verzameling nog internationaler!

Groetz,
Dennis

- Mag in april waarschijnlijk naar Ecuador }( -
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan