Groninger stelt zich voor


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Mijn naam is Han, nu 34 jaar oud en ik woon in de stad Groningen. Mijn grote passie is buiten spelen; hiken, (off-piste) skiën, trailrunning en (wild)kamperen. Ik probeer zo veel mogelijk buiten te zijn. Ik kan enorm genieten van de natuur, dieren en een mooie omgeving.

Verder heb ik nog meer hobby’s en inmiddels zijn het gewoon te veel geworden ;). Ik doe nog aan Kenpo (Chinese verdedigingssport), mountainbiken en indoor klimmen. Sinds kort ben ik bezig met een cursus paardrijden, omdat ik tijdens mijn reizen regelmatig mogelijkheden zie om met een paard erop uit te trekken.

Ik probeer belevingen en ervaringen te halen uit korte trips in de buurt, maar ook door avonturen aan de andere kant van de wereld. Een nacht wildkamperen in de bossen van Drenthe of een meerdaagse wandeltocht in Maleisië...ik vind het allebei super om te doen!

Door mijn hobby’s en buitenactiviteiten hecht ik veel waarde aan materiaal. Goede kleding, slaapzakken- en matjes, rugzakken, kampeer- en skibenodigdheden en overige apparatuur dragen voor mij ook bij aan de vele positieve belevingen.

In het dagelijks leven ben ik docent Marketing en skileraar op een indoorbaan en in de bergen in Oostenrijk.

Ik kom graag in contact met mensen uit het Noorden om mijn passies met te delen! Neem gerust contact op als je vragen hebt.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Welkom Springveer. Toepasselijke nick voor al je activiteiten. Ik ben al blij, dat ik mijn bed uit kan komen. Vroeger... zo sprak oma... vroeger...

;)
 
PS (en ja een aparte posting ja, ik weet dat ik kan editten) Ik moet geloof ik mijn profielfoto maar eens gaan aanpassen... Mocht ik willen, dat het nog zo was als op de huidige! :rolleyes:
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan