Half jaar na mijn reis in Noorwegen:


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Dag beste hikers,

Ongeveer een half jaar geleden hebben jullie mij geholpen met het samenstellen van mijn paklijst om een reis te maken in Noorwegen.

De reis is ondertussen al een tijdje geleden, maar ik heb ondertussen niet stil gezeten.
Ik ben naast mijn ander schoolwerk bezig geweest met het ontwerpen van een site voor mijn eindwerk, waar mijn verslagen, paklijsten, foto's en nog andere dingen op staan.

Mijn site heeft al een proef periode achter de rug en de meeste bugs zijn verwijderd, maar op oudere internet explorers werkt hij niet optimaal dus gelieven hem te bekijken in een nieuwe versie.

Ik hoop dat mijn eerste website jullie bevalt ;-)

<> www.andreasvds.be <>

En nog eens bedankt voor al de hulp die ik gekregen heb voor het vertrek

Groeten,
Andreas.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Andreas,

Wat een uitdaging om dit alleen te doen, Noorwegen is een mooi land!

Toch deed een aantal dingen mij zeer verbazen:

In Denemarken kwam je tot de conclusie dat je de verkeerde schaal fietskaarten bij de hand had. Zelf heb ik geen verstand van fietstochten, maar ik denk dat ze dat bij reisboekhandels wel hebben.
En natuurlijk is voor een volgende tocht de reismarkt in Brugge ook een fantastische informatiebron.

De financïen. Hoe is het mogelijk dat je een tocht plant, al maanden op voorhand, en dan op de vierde dag al op zwart zaad zitten. Gelukkig is het goed uitgevallen, maar ik zelf zou zo'n tocht liever een jaar uitstellen, om langer te kunnen sparen, dan zo in de zenuwen te zitten.
Zelf zou ik graag naar Japan willen, maar o.a. wegens de financïen wordt dat maar even uitgesteld...

Verder, succes met de knie en de arm!

Groeten,
Mirjam
 
Hoi Andreas,

Leuk idee van je site. Ik alleen door de foto's gebladerd. Maar ik miste soms de plaatsnamen erbij, bijv. bij campings. Ik weet niet of je dat nog kunt achterhalen en erbij schrijven? Ik keek net op het kaartje en het klopt dat ik een van de foto's herkende, namelijk een meertje met een roodachtige rotswand erachter tussen Asker en Drammen. Dat is vlakbij waar ik woon.

Linda
 
Linda,

wat moet jij toch een gelukkig mens zijn, te wonen in een van de mooiste landen ter wereld. Ik weet het, er zullen ook best wel nadelen aan zijn, maar ik geniet van iedere posting van jou!

Groetjes,

Mirjam

P.S. Zelf er heen gaan is geen optie, manlief wil niet:(
 
Dag Andreas en de anderen
Ja die camping in Oslo op de Ekeberg dat is erg.
Ik heb er ook eens ( maar nooit weer) gestaan, alleen omdat ik te laat was voor het bootje naar Langøyene. Je had het over die mooie eilandjes in het Oslofjord, daar kan je vanaf ongeveer half mei tot eind augustus kamperen
Langøyene is een eilandje ongeveer 20 minuten varen uit het centrum van Oslo niet ver van de aanlegplaats van de Colorline. Erheen vanuit het station is ook heel eenvoudig. Je koopt een openbaarvervoerkaart voor de tijd die je in Oslo wil blijven bij Trafikkanten, net buiten het station. Je gaat daar met lijn 64 naar de Vippetangen en van daaruit gaat elk uur in de zomermaanden een veerbootje naar Langoyene ( de laatste rond achtuur/ half negen in de avond) Dit kan allemaal op het openbaarvervoer kaartje.Veel veerdiensten horen ook bij het openbaar vervoer
Als je het nachtleven in wil in Oslo (zeer slecht voor je portemonnee) is het niet geschikt. Het eilandje heeft geen officiele camping, maar je mag op de noordelijke helft van het eiland kamperen en je kunt er heerlijk zwemmen en er is eenvoudig sanitair, als je geluk hebt komt er zelfs warm water uit de douche. Het is er ruim en rustig en gratis! Met vriendelijke groet
Jannie
 
Hallo Mirjam,

Was inderdaad niet zo slim om zo te vertrekken, maar ik had er niet echt benul van voor ik vertrok. Ik dacht dat het wel zou gaan. Ik heb er veel mee geknoeid onderweg en zal wss geen 2 x zo stom zijn om geen goede kaart mee te nemen:p

Maar ok, buiten een beetje vloeken soms hebben die kaarten me toch de pret, of de sensatie niet bederfd. Prettig was het niet altijd, maar wel een prachtige belevenis.

Ik weet niet als ik nog eens alleen op pad ga, maar ik zal zeker nog eens opreis gaan met de fiets ;-)

De knie doet het overigens vrij goed en de arm.. mja die heeft een strek te kort maar is al terug aardig in kracht terug gekomen.

Grtjs,
Andreas.
 
Hey Linda,

Dat is inderdaad een zeer goede opmerking. Deze vakantie zal ik die aanpassingen nog voor zover het mogelijk is doen. Deze week zal ik trouwens nog wat aanpassingen doen rond de spelling, want er staan nog wel wat foutjes in.

Grtjs,
Andreas.
 
Dag Jannie,

Ik hoop ooit nog eens met vriendin of vrienden naar Noorwegen te gaan om met ietsje meer een fietstocht te doen. De camping in oslo is geen optie meer, maar we kunnen dan zeker eens langs gaan in Langøyene.

Grtjs,
Andreas.
 
Ha Andreas,

Heb inhoudelijk nog niet echt naar je site gekeken, maar hij ziet er wel enorm "lekker" uit. Wat mij betreft een dikke voldoende;)

Groet Cobus

die ook al een (te lang) tijdje bezig is met z'n eerste site:p
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan