handige App

leisurewolf

Lid Club Hiking-site.nl
Ik zie af en toe een berichtje langs komen van mensen die "lopen te kwatten" met een paklijst. Ik heb er zelf een gemaakt in excell en die werkt prima, maar nu heb ik een app gevonden die nog handiger is, omdat je die niet hoeft te printen. Hij kost slechts €0,75 en je kunt hem zelf helemaal inrichten in catagorieën met verschillende items.

Je maakt een standaard lijst met alle denkbare materialen die je kunt kopiëren en hernoemen voor een specifieke trip. Vervolgens kun je hier in afvinken wat je niet nodig hebt of al bij elkaar gepakt hebt. In het beginscherm zie je of je al dan niet alles hebt gepakt omdat alle categoriën die nog niet compleet afgevinkt zijn met rood gemarkeerd zijn (voorzien van een percentage) en de complete categorieën met groen.

Je hebt alle vrijheid om lijsten en items toe te voegen of te verwijderen, kortom je zet hem helemaal naar je hand.

De app vraagt niet om machtigingen dus geen spionage;)...

Hij is verkrijgbaar als Camping Trip Planner, Hiking Planner, Fishing Trip Planner en Trekking Planner. Het is steeds dezelfde app, alleen met een ander icoontje en andere "voorgedrukte" lijstjes.

In de Google Play Store onder de boven genoemde namen...
 
Bedankt voor de tip..... maar eigenlijk is het beste idee om gewoon een weekend tas al ingepakt te hebben staan. Dan maak je makkelijk last-minute trips!
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan