Hardangervidda 5 dagen! Tips?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hoi allemaal,

ik heb al een beetje rond gespeurd op verschillende fora, Ut.no en meerdere sites maar ben toch nog op zoek naar jullie tips. Begin augustus heb ik een tripje Hardangervidda gepland staan, waarin ik 5 dagen wil wandelen. Liefst begin en eind (ivm trein) in Finse. Ik zit te denken aan een rondje rondom de gletsjer, maar daar ben ik denk ik in 3 dagen klaar mee.

Heeft 1 van jullie mooie tips, mooie ervaringen? Zo ja, deel het met me, ik ben benieuwd!
 
Je kan de hutten gebruiken om je tocht te plannen. Daartussen zijn de afstand en tijdsduur precies van bekend. In de twee dagen extra kan je bv. naar het station ernaast lopen.
 
Ter voorbereiding van onze trip naar Jotenheimen zijn we lid geworden van "Den Norske Turistforeningen" (toeristenvereniging) via www.dnt.no. Met dit lidmaatschap krijg je een pasje en kun je ook een speciale sleutel krijgen voor de onbemande hutten al mocht je die tegenkomen. Ook kun je korting krijgen op overnachtingen. De sleutel is te verkrijgen bij veel bemande hutten.

Ook handig, een overzicht met reistips in het Nederlands:
https://www.visitnorway.nl/plan-je-reis-in-noorwegen/reistips/
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan