Hebben jullie ook andere hobbys?

  • Onderwerp starter Roland Folkers
  • Startdatum

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Roland Folkers

Guest
Is altijd gezellig rond een kampvuur, hier worden dan ook altijd vele verhalen verteld. Er word ook altijd veel aan elkaar gevraagt, en niet alles heeft betrekking tot hiken.

Dus, hebben jullie ook andere hobby`s dan hiken?

Hier een aantal van mij:

- Films kijken/kopen. (kijk nooit TV, alleen maar films. Heb er ook z`n 100 stuks thuis liggen)
- Games-Workshop hobby, dit zijn miniatuur soldaatjes waar je veldslagen mee kan houden. Mijn website: http://www.games-workshop.nl
- Websites maken, heb mijn eigen webdesign bureautje, dit jaar opgericht, het begint al vrij aardig te lopen, het is dus eigenlijk een uit de hand gelopen hobby.
- Skaten (agresief skaten, dus stunt skaten, op een skate board en op inline skates)
- Lezen, ben opzich nooit echt een lezer geweest, maar sinds ik ooit aan Tom Clancy`s 'Uur van de waarheid' ben begonnen (binner 1 week uitgelezen) kan ik niet echt meer stoppen. Mij intresses gaan vooral uit naar SciFi, Fantasy en Triller.

Ben benieuwd of jullie ook veel andere hobby`s hebben!

Groeten Roland:)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Had wel andere hobbys!

Joh, ik heb geen puf meer voor hobbies;-)

Verslond vroeger boeken per dozijn, en dan niet alleen SF en Fantasy maar ook enge boeken over wiskunde en quantummechanica. Lees nu nog heeeel af en toe een SF boek...
Ben verder een tijd treinspotter geweest, heb hordes foto's thuis van treinen in binnen- en buitenland. Hield er ook een modelspoorbaan op na maar die staat al ruim 7 jaar in een grote doos ergens in een berghok.
Tegenwoordig vul ik mijn vrije tijd als freelance programmeur voor geotechnische applicaties; hoop dat binnenkort verder te formaliseren door er een "echte" eenmanszaak van te maken (dwz. effe bij de KvK buurten). Heb niet de ambitie daarvan mijn levenswerk te maken, maar mag graag lekker rommelen voor mensen en daarvoor dan ook nog betaald krijgen.

Groetz,
Dennis
- ik begin geloof ik saai te worden -
 
RE: Had wel andere hobbys!

Zo dat je voor de fun quantummechanica boeken kunt lezen! Knap hoor.

Ik had ook binnen 1 dag mijn bedrijfje, langs KvK, Belastings kantoor en gemeente huis. Ik heb er ook niet de ambitie voor om er een levenswerk van te maken, en dat was ik ook niet van plan. Ben niet z`n carriere maker, meer van het goede leven!

Sonde van je treintjes, weet niet of je ook een echte mooie baan had? Dus met omgeving?

Groeten Roland
 
RE: Hobbie Robbie

[laatste wijziging op 16-08-02 om 13:10][laatste wijziging op 16-08-02 om 13:09 ]Te veel!
Ik heb juist dingen afgebouwd omdat ik mijn tijd niet meer kon verdelen.
Ik heb jaren tropische kikkers en hagedissen gehouden en gekweekt, en daar ook een paar fantastische reizen aan over gehouden. Op wat schildpadden na is dit nu helemaal gestopt, de laatste bak is vorige maand verkocht.

Waar ik wel mee bezig ben:
Hiken, in verschillende vormen
Cross country running (Da's mooi Nederlands voor jezelf in een modderig bos helemaal doodlopen.)
De motor uiteraard, niet poetsen, maar rijden! Het hele jaar door.
Motorrijden is voor mij een perfecte manier om het nuttige met het aangename te verenigen
En de modelbouw, met het hele randgebeuren erom heen.
(Website club, in de club wedstrijden organiseren, shows in binnen en buitenland bezoeken, en mee doen in diverse wedstrijden. In deze hobby heb ik een beetje een "naam" opgebouwd, mede door mijn actieve internet gebruik en het publiceren van artikelen in internationale bladen en op websites. Ik heb samen met een vriend ook een bedrijfje opgericht dat heel exclusieve hobby artikelen importeerd uit o.a. Polen, Canada, de VS en Australie. Een heel klein bedrijf, maar met een beter eindresultaat in de boeken dan de PTT afgelopen jaar.

En dan heb ik nog een berg interesses, een familie, een kat en zelfs nog een baan ook.
Rob

"Echt lichtgewicht kamperen??
VISA!!"

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
RE: Hobbie Robbie

Sjonge jonge ook al een druk leven dus!

Ik heb er zelf ook nog veel moeite mee om mijn tijd in te delen, aangezien ik ook een vaste baan, familie, vriedin en vrienden heb!

Al die beesten houden zou niets voor mij zijn, ik bewonder alle beesten, maar onderhouden ervan is niet aan mij weggelegd. Om eerlijk te zijn zie ik ze ook liever in de natuur dan bij iemand thuis of in de dierentuin.

Lijkt me ook het einde om lekker te kunnen moterrijden, ga dit jaar als het goed is ook nog beginnen samen met mijn vader en broer om een A rijbewijs te halen.

Ik had je website al eens doorgespit, ziet er trouwens leuk uit allemaal. Heb zelf nog een berg WWII miniaturen liggen, ook wat tanks en ander zwaar geschut. Nog niet alles opgeschilderd, maar wie weet begin ik er ooit weer aan....

Groeten Roland:)
 
RE: Hobbie Robbie

hé, Rob,

heb je je hagedissen verkocht dan?

Wat zullen jullie een hoop ruimte in de woonkamer hebben gekregen.

Groetjes Conny
 
RE: Hobbie Robbie

Ik zou best een aantal hobbies op willen schrijven, ze komen echter niet door de censuur heen.

Verder zijn de enige echt vatse relaties die met je familie (kom je niet onderuit, zijn aangeboren) en die met je bank. De rest is best los als punje bij paaltje komt.

Ook kun je beter vijanden dan vrienden hebben. Ze zijn goedkoper en blijven langer.

groet
Richard

- die duidelijk dringend een biertje nodig heeft, naast een therapeut.
 
hobby's? mja, ergens wel.

Ach, ik durf wel eens op een verloren zondag m'n 2 zwaarden in de hand nemen en als Georgette de barbaar rond lopen in de wouden van Tristam. Maar meestal ben ik gewoon normaal hoor. Nu ja, ergens met wat verbeelding toch.

Jan
 
RE: hobby's? mja, ergens wel.

ik kieboord een beetje en ik lees veel te veel. leest hier trouwens nog iemand de boeken van Lilian Jackson Brown? je weet wel, van de De Kat Die.... serie

A thousand mile journey must begin with a single step.
 
RE: hobby's?

Nou ik heb eigenlijk maar 1 hobby. De motor. Verder een verslaving genaamd tv. Ik probeer altijd heel selectief te kijken maar dat lukt me niet vaak genoeg. En ik sport een beetje. 1 a 2 keer klimmen in de week(tegenwoordig afhankelijk van het weer)en wat vechten 2 keer in de week. En voor de rest ben ik allang blij dat ik thuis op m'n luie jeweet wel kan zitten.
Mazzel dat ik geen vriendin heb anders zou daar de rest van mijn tijd in gaan zitten. (dit laatste bedoel ik uiteraard figuurlijk)

Groetjes,

Peter

Die aan 1 hobby meer dan genoeg heeft.
 
RE: hobby's?

- [link:www.hiking-site.nl|Hiken]
- [link:ligfiets.henkshouse.com|Ligfietsen]
- [link:www.oli.tudelft.nl/zwervers|Studentenstam'men]
- Architectuur (vertaald zich een beetje in m'n [link:www.rijksgebouwendienst.nl|werk] en verder met name in het fotograferen, bezoeken en documenteren van gebouwen)
- Fotograferen

in een soms ver verleden:
- Puzzels (de logische en constructie varianten dan), maken/verzamelen
- [link:www.oli.tudelft.nl/wave|Zwemmen]

Henk
-die z'n site eens moet updaten met bovenstaande onderwerpen...

The Recumbent Architecture Pivo
 
RE: hobby's?

Na het bericht over al die wegdroomboeken eens gelezen te hebben ga ik die boeken lezen in plaats van de spionageromans die ik tegewoordig veel lees. Verder vind ik het leuk om al die outdoorstuff te bekijken/vergelijken en er vooral van te dromen er ooit eens eigenaar van te zijn ;) Mijn weekend is vooral gevuld met scoutingactiviteiten. Estaleiding en Stamlid. Verder ook landelijk beetje actief te worden, waar ik Wouter / Elmo bij heb leren kennen. Verder is het dagelijks bekijken van deze site ook meer een dagelijkse routine aan 't worden dusse ...

That's all folks,

Rutger / Estu
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan