[VERKOCHT] Helinox Savanna

Deze Helinox stoel hebben we maar een paar weekenden gebruikt, en is ons achteraf gezien eigenlijk te groot. Daarom gaat hij weg.

Nieuw zijn ze €200,-
Ik heb hem op Marktplaats gezet voor €150,-
Maar elk reëel bod hier op de Hike-site boven de €100,- zal in overweging genomen worden.

Af te halen in Twente, bij verzenden zijn de kosten voor de koper.

Bever omschrijft de stoel zo:
  • De Savanna stoel is wellicht de meest comfortabele stoel van Helinox.
  • De stoel heeft een hoog profiel, een hogere rugleuning en een bredere zitting, maar blijft verrassend licht en verpakbaar.
  • De stoel heeft een innovatief ontwerp en is gemaakt van gepatenteerde DAC-aluminiumlegering, is licht, duurzaam en ondersteunend.
  • De secties met elastiek kunnen eenvoudig worden bevestigd voor een snelle, intuïtieve montage en kunnen compact worden opgevouwen wanneer je licht wilt reizen.
  • De ergonomische zitting omsluit jelichaam en ondersteunt je rug voor uitzonderlijk comfort, gaaspanelen zorgen voor ventilatie en je bljift gehydrateerd dankzij de geïntegreerde bekerhouder.
  • De stoel is na verpakking zeer compact (15,2 cm x 16,5 cm x 54,6 cm), weegt 1,9 kg en kan gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen, zoals naar het strand, het park, een festival, de camping, waar je een stoel nodig hebt.

cbw_20190601_NL_N1420.jpg

cbw_20190601_NL_N1382.jpg

cbw_20190601_NL_N1399.jpg
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan