herfstplannen?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik ben net met een paar collega's een weekendtocht aan het plannen naar Aurlandsdalen, wat één van de mooiste wandelingen van Noorwegen zou moeten zijn. Heb er nu al zin in.

Verder nog een paar weekendtochtjes naar onze hut in augustus en september.

En ik ben zo dom geweest om me op de geven voor een hardloopwedstrijd van 29 km door de Nordmarka. Op zich lekkere ondergrond om op te lopen, maar wel errug lang en ik heb ook niet genoeg getrained van de zomer :-(. We zien wel, er is niemand die me dwingt om te starten...

Verder heeft DNT nog wat gezamenlijke wandelingen in de omgeving. Ik ben een paar keer meegeweest met een gids die van orïentering houdt, dus veel van de paden af. Is wel spannend. Dus een of twee van dat soort dagtochten wil ik ook nog doen.

Wat hebben jullie voor plannen?

Linda
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Voor mij is in oktober bijna elk weekend al volgepland: een lang weekend fotograferen hier in Spanje met wat mensen van de site, het ultralight weekend en verder krijgen we bezoek uit Nederland over de vloer.

Vooral veel korte dingen dus, maar da's wel lekker :)

Raymond
 
Alleen een weekje Slovenië eind September staat op de korte termijn planning. Dit is voornamelijk familiebezoek (mijn vrouw is Sloveense) maar we zullen toch nog een paar daagjes de bergen in trekken.

Verder geen plannen voor de herfst. Pas met kerst vertrekken we voor een weekje sneeuwschoenwandelen naar Cappadocië. Nog een eind weg maar ik kijk er naar uit.

Joost
 
Waarschijnlijk in de herfstvakantie met hubbie en kids een weekje naar vrienden in Wales; Brecon Beacons bezoeken, misschien nog Snowdonia, stukje Offa's Dyke Path, plannen genoeg :)...
Verder zullen er in de weekenden wel flink wat herfstige dagtochtjes met de Rambler gemaakt worden rond Ommen, Lemele, Dwingeloo, Schoonloo, etc.

Greetzzz,
Léonie
 
Eerste 2 weken van oktober op vakantie met het gezin. De kids, de tent, de slaapmatjes, het eten en wat we er nog bij kunnen proppen in de Rambler Explorer. De rest in de rugzak van Papa en Mama. Lekker trekken over een pad. Waar weten we nog niet zeker maar waarschijlijk beginnen aan de E2 in U.K. vanuit Harwich of anders de Eifel in vanaf Monschau over de AE.

Kortom weer lekker Rambleren! Enne Leonie, lezende dat jullie ook Rambleren, de kidshike in de achterhoek gemist? ;-). Het is echt geweldig om ook daadwerkelijk te trekken met de kinderen.
 
>Kortom weer lekker Rambleren! Enne Leonie, lezende dat jullie
>ook Rambleren, de kidshike in de achterhoek gemist? ;-). Het
>is echt geweldig om ook daadwerkelijk te trekken met de
>kinderen.

Tja, ik wist ervan af, maar we zaten en zitten nog steeds midden in een verbouwing; dat moet eerst af, so much to do, so little time...
;-)

Als onze jongste iets ouder is (nu 9,5 maand), gaan we ook trekken met de Rambler. Daar hebben we hem oa voor aangeschaft. Rondtrekken met onze 3 kids...

Greetzzz,
Léonie
 
Jazeker!

Namelijk klussen in heel de maand oktober en aan het eind daarvan verhuizen :-) (Smiley geldt voor het verhuizen niet voor het klussen ...)

Én:

Ik wil nog een weekendje in september hiken, dus wanneer er liefhebbers zijn, stuur mij maar een bericht :-)

Roel
 
Wel, ik schat zo, dat ik in de eerste 2 weken van september onder het mes ga.
Dan zit het er voorlopig echt even op.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje en een strippenkaart voor de OK).
 
Weekje of twee met Jantje struinen in Schotland ergens in Oktober, meer mountainbiken om weer wat meer in vorm te komen en natuurlijk de traditionele herfst-hike!
Eind Oktober beginnen de MTB-toertochten weer dus dan gaan we weer los in het bos:)
Verder plannen maken en dromen van een winter tochtje voor tegen het eind van het jaar.

Groet,

Martijn
 
Oktober begint bij mij de tripjes pret weer, nadat ik de zomer lekker door heb mogen werken. Begin Oktober eerst een lang weekendje Spanje en eind oktober nog een week met Gerben en Edgar opstap. Voor die laatse week is de bestemming nog onbekend, dus tips zijn welkom. Zaten al te denken aan zuid europa, bijvoorbeeld Sierra Nevada in Spanje.

Bij de Ultra-light-hike ben ik waarschijnlijk ook van de partij en dan moet ik nog ergens de Herfst-hike3.0 gaan plannen, maar grote kans dat die in november gepland wordt. Verder netzo als Martijn aan het kijken voor een winterstochtje aan het einde van het jaar.
 
eerste week september met bewoners op vakantite( nou ja vakantie?).

Ik denk dat het voor mij vooral werken en hard studeren wordt, na zoveel jaren schoolbank vrij te zijn, zal dit wel wennen worden.

Misschien nog weekendje(s) weg?

Gr sylvia
 
Een paar keer een nachtje en anderhalf/twee daagjes, maar vooral een weekje GR5. Ik ben pas bij Banneux :-)
 
Ik geloof dat ik voornamelijk in vliegtuigen ga zitten...
Derde week september zit ik in Istanbul, laatste week oktober in Barcelona en 2e+3e week november in Australie en Nieuw-Zeeland. Tussendoor beginnen ze zich in Colombia te roeren of ik daar 1e week oktober niet ook nog effe langs kan komen....
Hopelijk kan ik tussendoor nog 'ns fietsen en/of hiken...

Ben sinds 2 weken weer begonnen met fietsen (3e come-back), maar kom nog niet verder dan 40 km - niet vanwege de knie, maar vanwege de verrotte conditie :-( Hoop nog steeds rijwielelfsteden nr.9 en 10 een keer te kunnen doen...

Groetz,
Dennis
 
Ooh, dus je komt niet naast me liggen ;( ;(

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje, die dan echt medelijden heeft met zijn collegae).
 
Tripjes genoeg in het vooruitzicht, maar dan op het tramnet van de RET.. Kom ik trouwens wel bij Demmenie en Slee in de buurt als ik op de 7 zit...:9

Groetjes, MIrjam
 
begin september richting Pyreneeen.
Het traject Gavarnie-Luchon over de HRP 'moet' nog worden gelopen.
Starten doe ik in Gedre
Ik plan wat varianten te lopen op de klassieke route.
De grootste uitdaging zit in het begin.
Ik hoop dat het mij zal lukken om het minder courante deel
Refuge de barroude-Vallee du rioumajou te lopen.

Ivo
 
Op 13 sept ga ik lekker een weekje naar Stubai dal in Oostenrijk, stukje van de stubaier hohenweg lopen gecombineerd met wat klettersteiges onderweg.

En dan in Oktober nog een weekje met Conny en de kleintjes op stap, geen idee nog waarheen, zal beetje aan het weer liggen.

Gr, Jur
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan