HET ALLERBESTE GEWENST EN TOT ZIENS

  • Onderwerp starter Maarten v. loon
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Maarten v. loon

Guest
Hallo allemaal,
Het is voor mij een hele tijd geleden dat ik op de site ben geweest en heb gezien dat ik een hoop gemist heb. Allereerst wil ik van de gelegenheid gebruik maken om Raymond te feliciteren met zijn huwlijk. Ik hoop dat het een mooi feest is geweest maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan.

Omdat mijn email adres niet meer te bereiken viel (hotmail account moet je regelmatig bezoeken anders ben je het account kwijt) heb ik waarschijnlijk veel niet meegekregen. Ik heb dan nu ook een ander adres namelijk

slappezever@hotmail.com

Ik zal voortaan ook op de site zo heten.

Ik had nog wat interesasnte dingen gezien waar ik graag aan mee had gedaan maar helaas waren tijd en geld een obstakel. Hoe dan ook ik ben jullie niet vergeten maar heb een flinke pauze ingelast wat outdoor activiteiten via de site betreft omdat ik binnenkort naar de pyreneen ga voor 2,5 maand. GR10 solo tocht met stukjes hrp en mischien doe ik de Aneto nog (mischien zie ik duncan rob en de rest nog?). 11 juni vertrek ik en kom 3,5 maanden later weer terug (ga na de pyreneneen ook nog naar reuzengebergte en mischien ook tatry in grensgebied polen - tjechie). Dus ik mis helaas ook die mars van Robo. zonde. Hoe dan ook, het allerbeste gewenst allemaal en tot weerziens. Ik zal ter zijner tijd wel een mooi verhaal hebben voor de site.

Maarten van loon
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Oja voordat ik het vergeet: is er nog een foto-cdeetje te regelen van de winterhike? ik vergoed natuurlijk gemaakte kosten (kan alleen wel even duren voordat je je geld dan hebt...)
Zo ja graag opsturen naar:
Maarten van loon
hoogstraat 43
5615PA Eindhoven.
 
Adieu, adieu, adieu.

Ha die Maarten,

het was inderdaad wat stil aan jouw kant, maar dat heeft ons niet weerhouden vrolijk verder te gaan. Naast de gelukwensen aan Raymond (je hebt waarschijnlijk zijn trouwfoto's gezien) uiteraard ook de gelukwensen aan Yolanda. Niet netjes om haat te vergeten.

Veel plezier in de Pyreneeën en waar je verder zoal je lijf te rusten legt.

groet
Richard

- ik wil met jou wel dansen maar mijn voetjes doen zo zeer -
 
Plezier en mooie uitzichten

Hee Maarten,

Je was zo stil dat ik dacht dat je al in de Pyreneëen zat. Bij deze veel plezier, mooie uitzichten en gunstig weer gegunt. Wellicht zien we je op de Aneto. Laat af en toe eens wat van je horen. Er zit vast wel in één of ander dorpje een internet cafe. Handig als je je eens eenzaam voelt.

Gr. Fred
 
adios

Hee richard ik wel nog best wel een paar hikejes met je doen want gij zeit er ene van het goeie hout. maar dansen? niet zo snel he jongen, we hebben pas 1 afspraakje gehad.

Hierbij ook mijn welgemeende excuses en felicitaties aan Yolanda.

En fred, wanneer zijn jullie bij de Aneto eigenlijk? Mischien kom ik jullie nog wel tegen, zo niet dan gaan we met zijn allen nog een keer in het najaar op pad.

maarten
 
RE: Plezier en mooie uitzichten

Maarten, veel plezier en tot horens.
We zien je wel weer verschijnen.

C.M.
D'oude Vos.

(Het gaat er niet altijd om wat je doet, het gaat er ook om wat je niet doet).
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan