[VERKOCHT] Het ultieme navigatie handboek

L

lika

Guest

Bijlagen

  • DSCN7736.JPG
    DSCN7736.JPG
    3,3 MB · Weergaven: 38
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Lika,

Als ze nog niet verkocht of gereserveerd zijn, had ik wel belangstelling voor zowel Het Ultieme Navigatie Handboek als de sneeuwharingen?

Eelco
 
L

lika

Guest
Hoi Eelco,

Ze zijn beiden nog beschikbaar. Ik stuur je een PB.
 
Mijn pakket nu pas open gemaakt. Ik dacht, dan heb ik nog wat tegoed. Een mooi boek, een hele kluif om het allemaal te lezen maar dat is leuk. Al jaren geen boek meer kunnen kopen eigenlijk, het werd me gewoon te duur (en ik had er al veel). Nog helemaal nieuw en de sneeuwharingen ook, jeetje je bent wel voorzichtig met je spullen Saskia echt geen krasje op nog. Ze pasten precies nog qua lengte in het zakje met haringen van de Lanshan tent, zo raak ik ze niet kwijt. Het is eigenlijk de bedoeling ze ooit als zandharingen te gebruiken op Schiermonnikoog. Kamperen in de sneeuw zie ik mezelf voorlopig niet doen, maar dit zijn wel hele mooie zandharingen! Echte MSRs! Dankjewel!
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan