Hike omg. Nijmegen 11 mei


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal, :eek:
Wie heeft er zin om op zondag 11 mei in de omgeving van Nijmegen een wandeling van 20 kilometer te maken? Hier is wat meer info over de route:
'Het natuur beschermingsjaar 1970 heeft voor de omgeving van Nijmegen een bijzonder waardevolle herinnering nagelaten: de N 70-wandeling, een route door een prachtig stuk landschap met een hoge natuurwaarde! Niet zomaar een ommetje maar een afwisselende dagtocht van ongeveer 20 km, door een heuvelachtig, bosrijk terrein'.
Wie gaat er mee? Gr, Eline
 
Zondag 11 mei.......Volgens mij kan ik dan nog wel. Count me in. Als er 1 schaap over de dam is zullen er wel meer volgen.
Ik neem aan dat je te zijner tijd nog wel meer info zult geven of niet?

Groetjes,

Peter
 
hoi Peter, leuk dat je ook meegaat! Ik heb de advertentie eerst ook op het prikbord van club hiking-site.nl gezet, en daar kreeg ik meerdere reacties op, alleen konden een paar mensen die dag niet. Tot nu zijn we met z'n drietjes, maar er zijn vast nog meer mensen die meegaan, of niet soms luitjes???
Details als begintijdstip en ontmoetingsplek volgen nog... in ieder geval tot dan! Groetjes Eline :eek:
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan