Hiken in augustus?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hiker,
Heb jij zin om midden/eind augustus één of twee weken te gaan lopen, ergens in Europa? Mijn voorkeur gaat richting Italië (Dolomiti) of Noorwegen (n.t.b.), maar ik sta open voor andere suggesties. Ik ben 32, vrouw, gewend om redelijk te lopen en wil ook dit jaar weer hooggebergte zien en ervaren.

Ik lees je reactie,
Groeten!
Cécile
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Cécile,
ik heb net een retourvlucht geboekt van 20 aug t/m 4 september naar Pau (Pyreneeën). Ik trek vandaar verder naar Spanje, waar ik vanaf ongeveer Panticosa de GR11 vervolg richting oost, waar ik vorig jaar ben gestopt. Ik ben kampeerder. ik kampeer meestal bij hutten en eet in de hutten. Maar wild kamperen doe ik ook als dat zo uit komt. Ik heb nog geen wandelmaatje, dus als je belangstelling hebt reageer dan naar m.schaareman@energycircle.nl. Ik ben M, 59 jaar en getrouwd.
Groetjes, Maarten
 
Dag Cécile en Maarten,
Ik was van plan met een vriend een stuk HRP te doen (ook in de Pyreneeën) vanaf ongeveer Gavarnie naar het oosten, wellicht eindigend in Bagneres de Luchon. Maar helaas heeft mijn vriend te veel last van een blessure en valt het plannetje in het water.
Ik doe het ongeveer op dezelfde manier als Maarten, met tent maar vaak bij een hut kamperend. Ook ik ben 59 en getrouwd. Ik heb drie keer eerder een dergelijke tocht gedaan en zou het leuk vinden alsnog in augustus een stuk te doen. Graag hoor ik van jullie,
Groet,
Bart
 
Hoi Cécile,

Mij lijkt het leuk om eind augustus te gaan wandelen in Noorwegen in bijv. Trollheimen of een rondje Hardangerjøkulen. Ik ben ook nog maar weinig in Jotunheimen geweest. Ik had afgesproken om met een vriendin naar Trollheimen, maar die heeft achillesproblemen gekregen en dat gaat dus niet door. Ik ben een vrouw van 36 en ook gewend om te wandelen. Ik voel wel wat voor lange dagtochten en overnachten in hutten, zodat we met lichte bepakking kunnen gaan, maar met een tent en wat kortere dagafstanden kan ook. Ik woon in Noorwegen. Ik denk aan een tocht van hooguit een week, maar het kan voor mij ook korter.

Groeten,

Linda
 
Allen,
DANK voor de suggestie van Maarten en de reacties op de Pyreneeen. De periode die Maarten noemt past voor mij niet (te laat). Ik mail Linda i.v.m. suggestie Noorwegen,
Vriendelijke groet,
Cécile
 
Hallo Linda,
Dank voor je reactie!
Ik heb vandaag vakantie gepland in de periode 15 tot 30 augustus. In die periode, b.v. in de laatste week richting Noorwegen te gaan, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Is er een manier om je direct te mailen, om te zien hoe wat voor idee we bij het wandelen hebben en welke opties er zijn? Mij adres: cece_b@hotmail.com,
Vriendelijke groet,
Cécile
 
>Is er een manier om je direct te mailen, ...


Hallo Cecile,

Over direct mailen heb ik Maarten ook al getipt. Zie boven.
En dat is: gewoon op de naam gaan staan en kiezen voor "stuur een e-mail naar gebruiker".

Marla
 
In mijn berichtje vind je rechtsboven een icoontje waarop je kunt klikken om mij te mailen of een bericht te sturen. Ik heb nu even geen tijd om je zelf te mailen, maar misschien vanavond...

Groeten,

Linda
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan