Hiken in Brabant?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Volgend weekend wil ik met mijn vriendin 3 dagen gaan lopen. We hebben bedacht dat we willen slapen op de paalkampings van staatsbosbeheer. Wie weet er een mooie route door Brabant, of Utrecht, Gelderland, Limburg (hoewel die laatste 2 geen paalcampings hebben). Alle ideeen zijn welkom. Ik heb een enorm vooroordeel tegen lopen in Nederland (vlak en dus saai), wie kan dat wegnemen?

Alvast bedankt!

gr, Just
 
Hoi!

Het grenslandpad volgen... Erg mooi lopen langs de NL-B grens en vooral in het gebied onder Breda zijn er legio paalkampeerplaatsen waaronder een aantal heel erg mooie. Bij de VVV's in de dorpen daar kan je een overzicht krijgen van alle paalkampeerplekken in die regio. Zwaar de moeite waard, gewoon doen!

Groets, Rob.
 
RE: Hiken in Brabant? ja hoor!!

Just,

ik weet niet of jij met volgende weekend afgelopen weekend bedoelde, maar als het wel volgende weekend is kan het nog (?) en heb ik nog wel wat tips voor je.

Enige tijd geleden heb ik zelf 3 dagen rondgesjouwd in Brabant, ook een deel van het grenslandpad gelopen. Een leuke tocht voor ons (weinig gelopen, wel veel nieuwe spulletjes uitgeprobeerd) was van Breda naar Baarle Nassau, met kamperen óp de grens, het terrein aan de goorloop op de singelheide. Erg leuke kampeerplekjes allemaal, lekker rustig, en midden in de natuur.
Alleen, Nederland is vlak, daar heb je gelijk in... Misschien dat de vervroegde herfst een goeie reden is om toch een beetje van al het natuurschoon in eigen land te kunnen genieten.
Veel plezier!

Pieter
"Not all those who wander are lost" -J.R.R. Tolkien
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan