Hiken in de Picos...


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Dag allemaal,

Zo dit jaar ga ik voor het eerst naar de Picos de Europa, ik kan niet wachten en ben dus al een mooie route aan het plannen. Ik wil een ronde gaan maken van 4 dagen. Ik heb al een boekje gekocht en ook een kaart, maar wil toch nog ff dubbelchecken of er nu kan worden wildgekampeerd of niet, of dat dat misschien in de buurt van sommige Refugios mag. Ik krijg een beetje tegengestelde indrukken van de verschillende websites die ik bezoek. En anders zal ik echt overnachtingen moeten gaan boeken in Refugios, want de capaciteit is maar beperkt daar, alleen mijn ervaringen met Refugios zijn nogal snurkerig, dus ik zet toch liever mn tent ergens neer... ;)

Is er iemand hier die ervaring heeft in dit gebied en mij misschien nog wat handige tips kan geven?

Alvast bedankt en de groeten,

Erik
 
>alleen mijn ervaringen met Refugios zijn nogal
>snurkerig, dus ik zet toch liever mn tent ergens neer... ;)

Oordopjes meenemen?

Verder ben ik van mening dat vervente snurkers een grote voorraad oordopjes mee moeten nemen, dit kenbaar maken aan andere hut gasten zodat mensen die geen oordopjes bij zich hebben geen last van je hebben.

Eins
 
Ja, oordopjes behoren hoe dan ook altijd tot de standaarduitrusting, je weet nooit waar je terecht komt. Eigenlijk zou ik eigenlijk zelf een hele voorraad mee moeten nemen, want ik kan er snurktechnisch gezien ook wat van.... ;)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan