Hiking Orkney islands


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Ben aan het rondkijken voor 'n aantal mooie routes om te hiken volgend jaar maart in en rondom the UK. Iemand ideeen ervaring voor 'n mooie meerdaagse op de orkney's ((wild)kamperen)? Als er wat zwaardere klauterstukken inzitten heb ik er geen moeite mee. Echter als er touwen, stijgijzers en dergelijke bij komen kijken wordt het weer te lastig heb hier nog geen/ niet voldoende ervaring mee en zoals het er nu naar uitziet zal ik alleen gaan.

cheers,

Stephan
 
Nou ik denk dat je je verwachtingen van de Orkney eilanden wat moet gaan bijstellen, want touwen of stijgijzers zul je er zeker niet voor nodig hebben.

Eins
 
Inderdaad, in mijn herinnering zijn de Orkney-eilanden erg vlak.

Ook erg mooi, dus de moeite van een bezoek waard. Naast de rust en de ruimte kun je onder andere genieten van de boottocht ernaartoe, twee whisky-stokerijen en wat militaire historie (rondom Scapa Flow).

Vriendelijke groet, Carlo
 
Okay dat snap ik, ik doel er ook op dat ik ook in de buurt van schotland dus ook zit, dat er rekening meer wordt gehouden dat er eventueel andere dingen worden aangedragen het veilig te doen is...

@Odysseus thx zal is verder gaan kijken met je informatie.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan