Hiking with family – hikingweekend voor mensen met kinderen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hey,In 2016 organiseren we een wandelevenement voor mensen met kinderen waarbij we hen op een laagdrempelige manier een hiking willen laten maken. We kijken alvast uit naar een goede samenwerking met Hiking-site.nl. Omdat we nog maar met de voorbereidingen bezig zijn willen we natuurlijk ook weten hoeveel mensen graag zouden deelnemen.

Daarom volgende vraag: bekijk even volgende webpage en vul onderaan jullie gegevens in.

https://hikingwithfamily.wordpress.com/

Alvast bedankt!
Yanick
 
Ha Yanick,

Erg leuk dat dit initiatief nu ook in Belgie opgepikt wordt:)

In Nederland worden in 2015 ook 2 weekends georganiseerd door de Vereniging Rugzaklopers speciaal voor het wandelen met kinderen. De eerste zal met Pinksteren plaats vinden en zal van A naar B en naar C gaan. Het is een weekend speciaal voor jonge kids (van baby tot tiener) met hun ouder(s)/verzorger(s). Begrijpelijk kunnen de jongste kids niet alles zelf lopen en wordt er bij dit weekend ook met hulpmiddelen (denk aan bolderkarren en wandelwagens) gewandeld. De afstanden tussen de campings is hemelsbreed niet meer dan ongeveer 5km.

Het tweede weekend zal in juni plaats vinden en is meer gericht op kids die de afstand wel lopend kunnen afleggen, zeg maar de (bijna) tieners. Dat is een normaal weekend, dus van A naar B. Dagafstanden rond de 10 -12 km.
De aankondigingen zullen hier ook op hiking-site.nl geplaatst worden (binnenkort).
 
Superleuk idee! Heb ons meteen ingeschreven op jullie site.

Ik ben vorig jaar voor het eerst meegeweest met de rugzaklopers kids hike en dat was super. Mijn (nu) vijfjarige kan best 7 km in een middag lopen, en 10 km op een dag moet ook geen probleem zijn, maar het is nog veel leuker op zo'n Rambler te springen tijdens de kids hike (en dan tijdens de lunchpauze heel hard rondrennen natuurlijk) :)

Ik hou sinds kort een website bij over (onder andere) hiken met kinderen, dus ik zal er binnenkort, als jullie plannen wat concreter zijn, eens een blogje aan wijden.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan