Hikinggroep Gelderland, goed idee?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
E

Eline

Guest
Hoi hoi, ik wil graag hiken maar ben beginner.... Dus mijn idee is om een groep mensen te vinden uit Gelderland die regelmatig op za/zo een fikse hike willen gaan maken in een of ander natuurgebied in deze omgeving.... Wie vindt het wat?:D
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Eline,

Ik ben ook een beginner én woon in Gelderland, ik doe graag met je mee! Ik zal alleen heel vaak niet op zaterdag kunnen omdat ik een deeltijdstudie volg op die dag.

Groetjes, Tamara
 
RE: goed idee? Ja....

Hikinggroep Gelderland...

En gaan we dan ook eens in de maand knokken met de concurrerende groep uit Zuid-Holland? Effe lekker rellen in het Westland! ;)

Goed, serieus nu en tot het punt:

Beste Eline,

Samen hiken is een heel leuk plan, en er is genoeg animo voor in Gelderland. Maar (en sorry dat ik nu even met dat woord moet komen) die club is er al! Club-hiking, elders op deze site, bestaat uit een groot aantal mensen uit alle delen van het land, waaronder ook een behoorlijk aantal uit Gelderland (ik dacht zo'n 4 of 5 man, inclusief mezelf) We gaan regelmatig lopen, op de Veluwe, in brabant, of waar er ook maar een lid van de groep belooft na afloop een pan soep te hebben staan :D :D Succes en plezier verzekerd!!

Als je het leuk vindt om een keer mee te gaan: Hou het club-hiking prikbord in de gaten, en ongetwijfeld vindt je snel weer eens een plan voor een hike in Gelderland. Je kunt dus een groepje beginnen, maar net zo makkelijk is het om je als geinteresseerd op te geven voor de club (kost niks, het is net natuur) en dan heb je meteen een groep van minstens 20 van die kampeerknuppels die wel met je mee willen :7 En ik wil sowieso wel weer eens een stukkie lopen, woon zelf in Ede, dus de Veluwe valt onder het kopje "Tuin"

Hopelijk tot ziens bij een event!
Pieter

"Not all those who wander are lost" -J.R.R. Tolkien-
 
RE: goed idee? Ja....

Hallo Eline,

Nog een kleine aanvulling op Pieter:

Niet komen met: maar ik ben een "beginner" enzo... norgens goed voor. Club Hiking-site is er voor iedereen. Ook de "beginner". En let er even op hoe ik beginner tussen aanhalingstekens plaats ;-)

Aanmelden en meelopen,
Tot ziens,

Duncan,
- die vaak een prof bij zich heeft: Royce.
 
bedankt voor jullie reacties...

ik had al op de site van de Club Hiking-site gekeken, maar daar zal ik niet echt eendaagse wandelingen op aangemeld staan, vandaar dat ik dacht een groepje op te richten. Maar ik kan natuurlijk wel zelf een hike voorstellen voor binnenkort, dan zijn er vast wel mensen die mee willen... Ik heb me meteen even aangemeld om op de hoogte te worden. Ik zal morgen eens even kijken welke datum goed uitkomt, op een zondag over twee of drie weken of zoiets... Ik denk op 11 mei of zo, kun jij dan ook Tamara? En jij Pieter?
Trouwens leuk dat je Royce ook meeneemt Duncan, is hij een beetje lief want ik ben gek op honden en kan er echt niet vanaf blijven als ik ze zie hoor! Hopelijk tot hikes! Eline:p
 
RE: bedankt voor jullie reacties...

Ik heb nog geen plannen voor die datum dus ik zal er zijn! Leuk :+
 
RE: bedankt voor jullie reacties...

Ha Eline,

Als je dan toch een dagje lopen 'organiseert' (begin/eindpunt en een route bedenkt dus :D), zet het dan gewoon op het prikbord van club hiking-site.nl, dan komen er vast nog wel meer mensen die een dagje willen lopen (hint hint ;-))

Gr,
Maarten
-nieuwe schoenen testen....

www.theanalogproject.tk
 
RE: bedankt voor jullie reacties...

Tjee, Maarten, bedankt voor de hint hint hoor, daar was ik zelf écht niet opgekomen!! Natuurlijk ga ik het op het prikbord zetten...
Maar wat de route betreft, hoe doen jullie dat? Ik kan misschien wel een of andere route opzoeken op het net of zo, eens kijken wat ik kan vinden... Gr, El
 
RE: bedankt voor jullie reacties...

De route is heel simpel, er moet een begin zijn waar we kunnen verzamelen, en een eindpunt (kan hetzelfde zijn), jij zorgt voor een kaart van het betreffende gebied (er zijn mensen met heel veel kaarten, dus kopen is ook niet direct nodig) of je 'zet een route uit', met het idee van: "Zo, dit gaan we lopen!" :p

De rest komt vanzelf goed via het prikbord :D

Gr,
Maarten
-heel makkelijk....

www.theanalogproject.tk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan