Hoogtemeter


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

Ik had de Ciclosport Hac 4+, een fietscomputer met belachelijk veel mogelijkheden. Met het wandelen nam ik deze ook vaak mee, voor oa. de hoogtemeter.

Nu is het ding dus kapot gegaan, en een nieuwe (opvolger) vind ik te duur, dus ben op zoek naar een losse hoogtemeter, voor het wandelen (en fietsen).

Ik wil géén horloge, maar hang hem aan het borstbandje van de rugzak. Andere toegevoegde functies zijn leuk, maar niet noodzakelijk.

Wat zijn de mogelijkheden?
- SunArtis Höhenmesser BKT 381 (Globetrotter) 36.95
- Fietscomputer van de Schlecker met hoogtemeter 24.99
- Willekeurige andere fietscomputer met hoogtemeter 77.95

Ik ben nog niet in een winkel gaan kijken, maar me alleen aan het orienteren wat ik wil. In ieder geval niet veel geld uitgeven, dus een Thommen is buiten budget. Laten we zeggen max. 80 euri.

Iemand suggesties?

thx
Henk
 
Hoi Henk,

Tja, ik heb natuurlijk alleen ervaring met fietscomputers met hoogtemeter. Had vroeger een Avocet, beviel erg goed en was toen 150 gulden. Heb 'em helaas toen uit mijn fikken laten vallen en Avocet was toen gestopt met fietscomputers maken met hoogtemeter (maar maakt(e) nog wel losse hoogtemeters) dus een Cateye gekocht. Totaal niks, ding slurpt batterijen en was bijzonder onnauwkeurig. M.a.w, 'em een schop gegeven en toen een Ciclosport CM414 gekocht en daarna een CM436M. Deze werken allebei bijzonder prettig. De CM414 is volgens mij niet zo heel duur....
Dus, mijn suggesties zouden zijn: een Avocet of de goedkoopste Ciclo...

Groetz,
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan