huisje o.i.d. in spaanse Pyreneeen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
I

Ilja

Guest
Hallo,

ik ben op zoek naar accomodaties in de Spaanse Pyreneeen. wij willen komende zomer met 2 personen en een hond naar het Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido of de omgeving. We willen liefst vanuit een huisje of appartement oid wandelingen gaan maken. tot nu toe is het vrij lastig om een verblijfplaats te vinden waar ook de hond (een vrij grote) welkom is. Weet hier iemand iets?

Groeten,

Ilja
 
Er bestaan zat organisaties die huisjes verhuren in heel Europa, en ook de Pyreneen
Je vindt ze vaak in de achterkant van de Kampioen terug

Andere optie: Camping Baliera bij Benasque verhuurt prima houten chalets
Zie ook http://www.baliera.com

Rob
"The article also described several people who got lost with satelite navigation devices. They were able to report their positions as 36.2 North by 17.48 West or whatever, but unfortunately didn't have the faintest idea of what that meant as they hadn't brought maps or compasses, or ,evidently, brains."

Bill Bryson-A walk in the woods

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
RE: huisje o.i.d.

Ilja,

Kijk eens op http://www.novasol.nl
Via die organisatie hebben wij nu voor de tweede keer een huisje in Zweden geboekt en dat is ons bijzonder goed bevallen.
Daar kun je zelfs aangeven of je met een huisdier (hond) komt. Wij hebben zelf drie Groenendaelers en met wat heen en weer mailen mogen wij tot nog toe steeds met drie honden in het door ons uitgekozen huisje.

Zweden is de andere kant op, ik weet het maar Novasol zit ook in Spanje. Tip: kijk even of er een novasol-site in Spanje zit (ik weet de extensie niet voor Spanje) maar dat kan nogal wat schelen. Ons scheelt het voor twee weken Zweden een kleine 200 euro om bij novasol.se te boeken in plaats van novasol.nl.

Succes ermee... Oh ja, laat eens wat van je horen als je terug bent: www.walkyourdog.nl
Sorry... eerste keer dat ik reclame maak :eek:

Groeten,
Duncan.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan