Hut in Noorwegen...


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Mijn vriendin en ik willen in februari 2003 naar Noorwegen. Ongeveer twee weken met de auto. Omdat dit onze eerste vakantie samen sinds pakweg 1,5 jaar is (helaas, co-schappen), willen we ff lekker relaxen en maar een keertje niet bikkelen in de kou met tent enzo (ook heel leuk, maar nu ff niet...). Het idee was om gewoon een hutje te huren in de buurt van Oslo en van daaruit allerlei dagtochten te ondernemen naar Oslo en de omgeving ervan.
Weet iemand bij welke organisatie je zo'n hut kunt huren en wat het ongeveer kost? Misschien zijn er wel lezers die zelf een hut daar hebben en hem in die periode kunnen verhuren.

Groeten

Sebastian ;-)
 
Sebastian,

In Rakkestad, niet al te ver van Oslo, ligt het dorpje Rakkestad. Net buiten dit dorp is bij een boerderij een camping met trekkershutten. Deze hutjes zijn goed uitgerust. Dus geen douche en geen stromend water. Deze is samen met een wasmachine te vinden in het toilet gebouw. Ik ben daar over drie weken weer te vinden en zal daar es na vragen of ze ook in de winter open zijn.
Kijk es op [a href="www.visitnorway.com"] visitnorway.[/A] Anders doet de site van de [a href="http://www.noorwegen.nl"] Noorse Ambassade [/A]het ook wel. Staat ook veel info op. Als je in Oslo bent 'moet' je sowieso het Vigelandpark bezoeken. Culturele 'must' en de contiki uiteraard... :)
Been there.. En ik ga weer. Woensdag sta ik weer in Oslo.

Dirk.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan