Iemand ervaring met Walusgear?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Tijdens mijn speurtocht naar een ultralicht tentje liep ik tegen de Walrus Trekker-tarp aan (figuurlijk gesproken dan). Op het eerste gezicht een erg handig ding, iets zwaarder dan ik eigenlijk wilde maar wel multifunctioneel. Te gebruiken als tarpje, tentje, wandelstokjes gebruiken als paaltje etc.

Heeft er iemand ervaring met dat ding of met Walrusspullen in het algemeen? Ik zou het graag horen.

Groet, Rob.

PS:Het ding is te zien op www.walrusgear.com. Overigens niet in Nederland te koop, wel in Belgie bij AS-adventure.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Onze laatste aankoop was een zoid van walrus, die voldeed prima.
Bleek in urenlang onweer volkomen waterdicht. was makkelijk op te zetten en voldoende ruimte om de spulletjes droog te houden. Het tentje waar ik in lag echter war een ferrino. ( eens gekocht in frankrijk omdat we onze tentstokken vergeten waren.) en dat was pas een ramp! ik lag tegen de morgen in een halve cm water.
Het weer was wel extreem, maar daardoor zagen we wel het verschil. We heb die tarp ook zien staan, en, ja hoor, het lijkt ons wel wat om die ferrino te vervangen.
Is die trouwens niet te verkrijgen in nederland? Iemand vertelde mij dat er ook een nederlandse invoerder is, maar meer weten wij ook niet!

grtjs

geert en carol
 
Hi Geert & Carol,

Er is inderdaad een Nederlandse importeur, maar ze hebben geen Nederlandse klanten voor die Trekker Tarp. Bij AS-adventures in Hasselt hebben ze hem op voorraad, staat niet opgezet maar er is me beloofd dat ze dat zouden doen als ik kwam kijken. Ben van plan er binnenkort eens heen te gaan en zal dan hier melden hoe of wat met dat ding.

Importeur in Nederland:

CJ Agencies
Hermesweg 28
3741 GP Baarn
The Netherlands
Tel. 31 35 542 4200
Fax. 31 35 541 5277

Bedankt voor de reactie, groet, Rob.
 
Heb ik weer.... Ik hoorde gisteren op outdoor.nl dat Walrus overgenomen is door een andere firma, of dat gevolgen heeft voor het assortiment is niet bekend. Vind ik eens een leuk tentje/tarpje, hij is fijn.

Ik zit nu te twijfelen, kopen voordat het niet meer te krijgen is of juist niet, ivm garantie, onderdelen etc. Nog maar even over nadenken.
 
tja,

wat je nu zegt...Ondertussen heb ik de tarp bekeken en hij ziet er fantastisch uit.
Eigenlijk zijn er niet veel onderdelen aan waar het mis mee kan gaan hé?
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan