iemand ervaring met zonnepanelen (Solarmio)?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik maak vaak geluidopnames in afgelegen gebieden en bezit sinds kort een digitale recorder die als enig nadeel heeft dat de batterij maar 3 uur meegaat. Een draagbaar zonnepaneel zou een uitkomst zijn. Helaas was de Coleman exponent flex bij de Bever volledig uitverkocht en komt wegens tegenvallende prestaties ook niet meer terug wist een verkoper te vertellen. Via veel omwegen kwam ik bij 2 types van de SolarMio (C-device) uit. Het ziet er op zich wel goed uit, maar heeft iemand hier al ervaring mee? of weet iemand goede reviews?
 
Net de SolarMio 31 aangeschaft en eventjes uitgetest. Hoewel de lichtomstandigheden verre van ideaal zijn laadt ie bij bewolkt weer toch al op. Het duurt wel veel langer dan bij volle zon, maar ik kon er iig weer een kort mee bellen. Onder gunstige lichtomstandigheden laadt ie een telefoon in 3 uur op en wat voor mij ideaal is, hij laadt een losse batterij op, die je daarna kan gebruiken. De batterij kan ook op het stroomnet en dan als reserve dienen voor allerhande apparatuur. Ik kreeg er iig een hele set adapters bij voor allerhande apparatuur en alles wat ik straks in het regenwoud nodig heb werkt er op. Hij is momenteel alleen via internet te bestellen. o.a. bij moreoutdoor.com, c-device.com en technolyt.nl (bij c-device was ie 20 euro goedkoper)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan