Iemand nog leuk plan ?

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Halverwege augustus ben ik van plan mee te gaan met een zwerftocht van de NKBV. De laatste twee weken van juli sta ik op een camping met kinderentertainment. Mijn tijd is al vol voor deze zomervakantie :cool:
 
25 juli lekker naar IJsland. 3,5 week rondliften en wat meerdaagse hikes doen. Verder her en der weekendjes klimmen in de Ardennen en Duitsland tot de herfst weer intreed.
 
De zwerftocht gaat helaas niet door ivm droogte, afgezette stukken etc. Dus een dutch oven met croissants zie ik wel zitten :)
 
Dit najaar een paar korte weekendjes weg, zaterdag weg, zondagmiddag weer terug. Alles in Drenthe en Overijssel. Gewoon wandelen en voor het donker, hup, tarpje neerprikken. Volgend jaar wil ik graag naar Hongarije, daar ben ik nog nooit geweest. Anders Polen of Slowakije. Allebei spotgoedkoop, heel mooi, niet te ver weg en lekker rustig.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan