IJsland


Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Dennie

Guest
Ik ga begin augustus naar IJsland, ik heb er echt ongeloofelijk veel zin in en momenteel ben ik volop bezig met de voorbereiding. Zowel lichamelijk als qua materiaal. Ik vroeg me echter af of het nodig is om nog een eventueel setje stijgijzers aan te schaffen, we gaan namelijk ook nog een stuk over een gletsjer.
Heeft iemand een raad voor mij?
 
Dennie,

Ik hoop dat het niet te betweterig klinkt, maar om in je eentje een gletsjer op te gaan is niet het meest verstandige. Zeker niet op de gigantische gletschjers van IJsland.

Ik maak namelijk uit je vraag op dat je zonder professionele gids een en ander gaat ondernemen. Slecht idee denk ik. Sluit je voor die ene dag aan bij een groep en de gids zal je precies vertellen wat je nodig hebt (ruim van te voren).

Ga je wel met een organisatie en hebben ze je niks verteld over het wel of niet meenemen van stijgijzers (kzou het wel doen), dan wordt het tijd om een andere reis-organisatie te kiezne ;)

Veel plezier dan!

Raymond
 
Ok, de vraag was een beetje vreemd gesteld zag ik later ook maar ik ga dus wel met een groepsreis ik vroeg me alleen af er misschien mensen waren die ervaring hadden met het lopen op ijsland. Ik zal het ook voor de zekerheid even aan de reisorganisatie (SNP in dit geval) vragen.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan