Ik ga nog even ...

Misschien moet ik het dan ook nog maar doen:

Hilarisch:

Oktober kan dus nog best ;)

Marla
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Met die temperaturen is het zelfs een bestemming voor Marla :LOL:
ScreenHunter 45.jpg
 
In de klimmerswereld zegt men vaak dat Everest helemaal geen interessante berg is om te beklimmen. Feitelijk is het een wandelberg zonder technische moeilijkheden. Behalve voor een meter of vijf rotsklimmen op de Hillary Step. Als Everest in de Alpen een 4000m top ofzo zou zijn zou hij waarschijnlijk weinig beklommen worden juist doordat het niet echt een klimmersberg is.
Om die reden zou ik het helemaal geen gek idee vinden als ze een gondel zouden bouwen naar de top. Zuurstof flesje op, paar honderd euro aftikken en hop toeristjes en masse naar de top sturen.
Uiteraard zou dat zonde zijn, want gondels zijn de meest lelijke dingen, maar goed, wie heeft niet in de Alpen dankbaar gebruik gemaakt van een gondel om de eerste saaie paar honderd hoogtemeters vanuit het dal te omzijlen? En aangezien ze van de Alpen één groot toeristisch pretpark gemaakt hebben, waarom zou je dat dan niet doen van de Himalaya?
Serieuze klimmers kiezen er in de Alpen nu ook voor om niet met de gondel omhoog te gaan, maar gewoon lekker te klimmen en dan kunnen de toeristen ook nog steeds omhoog die niet willen klimmen.

Eins
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan