Ik was een tijd offline.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Eej allemaal,

Ik ben een tijd offline geweest. Ik heb het héél druk gehad de laatste tijd ik heb al ruim een half jaar niets kunnen doen aan buitensport en ik ben al heel lang niet meer op het forum geweest.

Voor diegene die het intreseert ;) hier de uitleg wat ik in die tijd heb gedaan.

_______________

Ik ben druk bezig geweest met de oprichting van onze percussie groep: MISTY DRUMS www.mistydrums.tk

In het kort hoe alles is begonnen:

Eerst kwam het idee om een slagwerkgroepje op te richten. Niet lang daarna kregen wij een seintje dat we oude olievaten konden krijgen. Wij zijn daar gelijk mee aan de slag gegaan. Eerst hebben we gekeken hoe we ze konden gebruiken en of we ze konden combineren met wat onze echte doelstelling is. Dit bleek allemaal geen probleem. We zouden ze ook voor later kunnen gebruiken. Het was zelfs zo'n goed idee, dat we nu alles wat oud is en wat we kunnen gebruiken om op of mee te slaan verzamelen. We gaan proberen om dit op een zo leuk mogelijke manier te gebruiken.

Ook kregen wij van verschillende kanten slagwerk instrumenten aan geboden. Dit zou ideaal zijn voor latere theater mogelijkheden. Het zijn moderne instrumenten van het merk Vancore. Ons doel is om in de toekomst deze instrumenten te kopen. Wij willen ze dan gaan gebruiken op de manier van Blast. Deze hebben wij in mei aangeschaft.

Toen kwam ons volgende geluk. De marchingband, waar wij al jaren bij spelen, zou worden gevolgd door de VPRO. Toen de mensen van de VPRO hoorden over ons initiatief wilden ze ons daar ook gelijk bij volgen. Dit levert ons natuurlijk veel reclame op vanaf oktober (dan wordt het uitgezonden) maar daar over later meer.

Wij hebben 30 aanvragen voor sponsoring verstuurd waarop wij 5 reacties kregen; Schröder Clubdance - De Vries en Zoon schildersbedrijf - Slijperij Teeuwen - Van Dijk elektrotechnisch installatie bureau - Verbro houthandel v.o.f. Deze bedrijven gaan ons sponsoren, maar ook van familie kregen wij giften.

Daarna werd het twee weken heel intensief werken, want wij hoorden dat wij bij Schröder Clubdance ons eerste optreden zouden kunnen krijgen. Helaas hoorden we dit wat laat. Wij moesten daar 1 nummer spelen voor een soort talentenshow. Het optreden was erg geslaagd en toch al het begin van onze naamsbekendheid.

Een tijdje later wilden wij met onze slagwerkgroep naar Slagerij van Kampen. Dit kon in eerste instantie niet doorgaan. Maar een seintje naar de VPRO, die ons ondertussen al serieus volgde (zelfs het op de post doen van de brieven, het optreden bij Schröder en het oefenen daarvoor werd gefilmd) deed wonderen. Wij mochten als VIP naar Slagerij van Kampen. Met de camera op ons gericht hebben we daar een topavond beleefd. Wij wisten dat we daarna backstage mochten. Dit kreeg een hele mooie wending voor ons bandje. Wij werden, na te hebben gepraat met de mensen van Slagerij van Kampen en de manager en iets te hebben gespeeld op hun instrumenten, uitgenodigd voor de soundcheck. Daar waren wij hard voor aan het oefenen.

Ondertussen is ook dit geweest. Ik was nog gen 12uur thuis of we kregen alweer een telefoontje of we 19juni in Obdam wouden gaan optreden.

Vandaar dat ik het verlopig niet heb gered om veel op het forum te zitten.

Ik hoop zelf weer meer tijd te krijgen ervoor want ik wil me klimmen weer dolgraag op pakken.

Erwin
www.mistydrums.tk
 
Heej Erwin,

Welkom terug dan maar weer...
Zo zie je maar: een balletje kan raar rollen!

Succes met Misty Drums.

Duncan.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan