Info over Groenland please


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Beste hikers,

Volgend jaar wil ik gaan hiken in Groenland...nu heb ik een vlucht nodig van Kopenhagen naar Kangerlussuaq...deze gaan rond de 800 euro kosten plus de kosten van een retourtje Kopenhagen.
De totale kosten voor vluchten gaan dus over de 1000 euro kosten. Nu hoor ik regelamtig de berichten dat er mensen zijn die voor rond de 1400 gulden (een kleine 700 euro dus) daarheen zijn geweest. Weet iemand waar je die tickets kan boeken?????

In ieder geval bedankt.....Patrik.

"de natuur is mooi...maar je moet er wel wat te zuipen bij hebben"
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Kijk eens of je met Icelandair van Amsterdam naar Keflavik kan, en dan met een kleine IJslandse maatschappij (b.v. Air Iceland naar Kulusuk - www.airiceland.is) van Reykjavik naar Groenland.
Dat zou best wel eens goedkoper kunnen zijn dan via Kopenhagen.
Moet je alleen met de bus van Keflavik naar Reykjavik (55km), dus kies je "overstaptijd" niet te krap.
Overigens, Air Iceland kon je 2 jaar geleden alleen via Internet of telefonisch (bellen naar Reykjavik dus!) boeken, niet via reisbureau....

Groetz,
Dennis
 
Hoi,

Ik ben er deze zomer geweest, en ik heb ook een los ticket naar Kangelussuaq gehad. Ik heb in januari geboekt, toen was het als ik me niet vergis 576 Euro exclussief luchthavenbelasting (met SAS), dus een dikke 600 met, maar wel een stuk minder dan die 800. Ik Heb net ff gekeken, en je kunt met gronlandsfly voor 621 Euro vliegen (Er is ook nog een tarief van 480 Euro, maar dat zal wel al vol zitten.)
Verder ben ik met de trein naar Copenhagen gegaan omdat dat zo'n 100 euro goedkoper was dan vliegen. Als je ergens in het oosten van Nederland woont, kun je overigens beter een treinkaartje vanaf duitsland naar Copenhagen kopen, dat scheelt nog eens een 35-40 euro.

Enne, nog iets: Mocht je met de boot naar Illulisat willen gaan (zeker doen!), dan moet je vooral ff zo plannen dat je de stopboot (??) via Quasigianguit pakken, die gaat namelijk dwars door de ijsfjord in tegenstelling tot de grotere ferrys die Quasigianguit overslaan. Verder heb ik nog wat verhalen en plaatjes op m'n pagina staan: http://www.jan-online.org/

Jan
 
Ik ben zelf al enkele keren in groenland geweest als je info wilt mag ja altijd ff bellen 0611106797.
groetjes groenland.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan