Info over Schotland


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Deze zomer zijn we van plan te gaan wandelen in Schotland, en met name de Schotse Hooglanden. We weten dat dat daar een grote wandelroute is maar zijn er nog mensen die ervaring hebben met wandelen in Schotland?

Ook tips vrij van het wandelen, over Schotland zijn zeker welkom!

Groet

Seals
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Er zijn veel grote wandelpaden in Schotland. De bekendste is nog wel de West Highland Way. Een goede site om alles over wandelen in Schotland te weten te komen is: http://www.buitensport-schotland.nl/
Zelf zijn we ook meermalen in Schotland geweest. Zowel op de West Highland Way als op andere plaatsen waar we onze eigen route bepaald hebben. Als je over onze ervaringen wil lezen en meer informatie wil, kijk dan op onze site http://www.svstrace.nl en zoek dan vooral naar onze trips rond Glasgow, de West Highland Way en de Isle of Rum.
 
RE: Hiking in Schotland
28-07-05 09:28
in reactie op in reactie op 0


In 2002 ben ik in Schotland geweest in:
- Glasgow
- Fort William en Ben Nevis
- Isle of Skye: Portree en The Storr
- Cannich, Glen Affric en Loch Affric
- Drumnadrochit, Highland Games, Loch Ness en Urquhart castle
- Inverness en Edinburgh

Stuk voor stuk plaatsen die erg aan te raden zijn. De Lonely Planet geeft veel info over de meeste plaatsen. De omgeving Loch Affric bezocht omdat het één van de mooiste meren is van Schotland, Drumnadrochit omdat hier hele uitgebreide Highlandgames worden gehouden.

We hebben al het vervoer per OV gedaan (op de enige dagen dat het regende meestal). Verder veel gewandeld op genoemde plaatsen. Bij Loch Affric hebben we een twee daagse hike gemaakt, met een wildovernachting.

grtz
Henkbron:
http://www.hiking-site.nl/prikbord/dcboard.php?az=show_topic&forum=132&topic_id=2031&mode=full
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan