info


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
N

Nancy

Guest
Hallo allemaal,

Heeft er iemand ervaring met meerdaagse wandeltochten met de hond? Ik zou graag willen trekken om te beginnen in de ardennen maar ik vraag me af hoe moeilijk/makkelijk het is om de hond mee te nemen. Het gaat dan met name om een overnachtingsplek. Het is de bedoeling dat ik zelf de tent meeneem. Er is weinig informatie te vinden. Ik zou niet graag voor heel veel verrassingen komen te staan en telkens geweigerd worden vanwege de hond.

Groetjes Nancy:*
 
Nancy,

Op de startpagina http://honden.pagina.nl/ staat een rubriek over op stap gaan met de hond. Daar staan ook diverse links naar sites die ofwel lijsten bevatten met plekken waar je met hond naartoe kunt (voor het geval je een nachtje niet in de tent wilt/kunt slapen) ofwel tips over waar je aan moet denken als je de hond meeneemt op een trektocht.

Grtx,

Raymond
 
Hallo Nancy...

Ik doe het niet, ik doe het niet...:'(

Met de hond naar de Ardennen is geen probleem. Je moet alleen zorgen dat je hond alle entingen heeft:
Voor België zijn dezelfde entingen nodig als in Nederland. Daar moet alleen rabiësenting bij en je kunt zonder zorgen de grens over naar onze Zuiderburen. Vergeet niet het formulier dat je van uw dierenarts krijgt mee te nemen om eventueel te tonen...

Allemaal vragen waar een antwoord op moet komen voordat we iets kunnen gaan regelen. In de campinggidsen van de ANWB vermelden doorgaans wel of er al dan geen honden welkom zijn. Het kan echter nooit kwaad om toch nog even telefonisch contact op te nemen met de betreffende vakantiebestemming om te verifiëren of de hond inderdaad welkom is en wat de regels dan zijn.

(bron: ...euh...)

Vooral doen, het is fantastisch om met je hond zo rond te lopen (je hond met of zonder rugzak.... ;-))

Duncan.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan