INGEZONDEN: 26 februari: eerste exemplaar nieuw wandelboek Veluwe aangeboden aan John Jansen van Gal


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig komt na de succesvolle wandelgids ‘De mooiste bergwandelingen van Nederland’ opnieuw met een origineel wandelconcept in 2 delen. Dit keer voert de tocht van in totaal 290 kilometer langs de boorden van de Veluwe. Deel 1 bevat het oostelijke deel van de Veluwe en loopt van Hattem naar Wageningen. In het najaar van 2010 volgt deel 2, het westelijke deel.

De aaneengesloten route is door de centrale ligging buitengewoon goed bereikbaar voor iedere lange-afstandwandelaar in Nederland. Voor de kilometervreters onder hen is dit de kans om door en langs het grootste natuurgebied van Nederland te zwerven.

De gids biedt naast een overzichtelijke routebeschrijving en een uitgebreide opsomming van de horecagelegenheden de mogelijkheid om een eigen wandellogboek bij te houden.

Ad Snelderwaard (1953) is fotograaf, routemaker en redacteur. Hij werkt bij het Fietsplatform en is daar onder andere verantwoordelijk voor de tracering van het netwerk van fietsroutes. Daarnaast levert hij als freelancer bijdragen aan vele fiets- en wandelgidsen van diverse uitgeverijen.

Menno Faber (1966) is beroepsmatig cartograaf én fanatiek buitensporter. Leverde in het verleden bijdragen aan diverse Bosatlassen en wandelgidsen van het Wandelplatform-LAW. Hij hielp mee aan de totstandkoming van het Wandelnetwerk Twente en de Sallandse Zandloper.

Op 26 februari wordt om 16.00 uur in Reisboekhandel De Noorderzon het eerste exemplaar van ‘De langste boswandeling van Nederland (deel 1)’ aangeboden aan John Jansen van Galen.

Zie ook: www.denoorderzon.nl
 
Dit klinkt mij bekend in de oren.... Ik zal met interesse de boekjes bekijken als ze uit zijn. Voor kenners, misschien herinneren jullie nog de Voetwijzers van Nederland. Daar zijn twee edities Veluwe van. Eén editie is Veluwe Noord en West van Hattem naar Wageningen en één editie Veluwe Zuid en Oost van Wageningen naar Hattem.... Deze route is totaal ontwikkeld door Joost Dijkerman. Totale afstand 427 km. Deel Zuid Oost is 210km. Deze route is ook echt een boorden van veluwe route maar ook delen door de veluwe zelf. Zeer afwisselend uitlopers veluwe en dan weer de veluwe op.

Ik benieuwd of de heren inspiratie uit deze oude route hebben geput. Deze voetwijzers worden niet meer gedrukt en zijn alleen nog 2e hands verkrijgbaar.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan