INGEZONDEN: Beleef de Bever Info & Doe Dagen in het Haarlemmermeerse Bos


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Bever Zwerfsport organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 april 2010 de vierde editie van de Bever Info & Doe Dagen in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer. Tijdens dit outdoorevenement krijgt u volop informatie over uiteenlopende buitensportmaterialen en kunt u deelnemen aan activiteiten voor jong en oud. Toegang is geheel gratis.

Met ruim 70 standhouders (o.a. The North Face, Lowe Alpine, Vaude, Gore-Tex, Odlo) en activiteiten zoals GPS-clinics, een survivalbaan, rafting workshops en de grote Bever Zwerfsport tentenshow verveelt u zich geen minuut. Ervaar nieuwe manieren van koken. Beleef het gevoel van vrijheid in een kano. Voel je als een echte bergbeklimmer. Er is genoeg te doen, maar rustig luisteren naar de uitleg van gespecialiseerde vakmensen is natuurlijk ook erg interessant. Daarnaast kunt u genieten van diverse optredens onder het genot van een hapje en een drankje op één van de terrasjes.

Net zoals in 2009 is er ook dit jaar gekozen voor het prachtige recreatiegebied Haarlemmermeerse Bos (voormalig Floriadeterrein) in Hoofddorp. De toegang, evenals het parkeren en de activiteiten zijn gratis. Bever Zwerfsport nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan dit gezellige en informatieve evenement op 17 en 18 april 2010.

Kom ook en bezoek onze website voor meer informatie over het programma, routebeschrijving en openingstijden: www.bever.nl.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan