INGEZONDEN: Buitensport onderdeel Nationale Sportweek


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Zaterdag 21 april 2007 is de Dag van de Buitensport. Deze dag maakt onderdeel uit van de Nationale Sportweek 2007 die plaatsvindt van 13 tot en met 21 april. De Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON) participeert voor het eerste jaar in het project en is de stimulator van de Dag van de Buitensport. In 2007 vindt voor de vierde keer de Nationale Sportweek plaats. Dit is dé week van het jaar waarin de sport in Nederland extra aandacht krijgt met allerlei activiteiten.

“We verwachten dat circa 60 buitensportbedrijven, die zijn aangesloten bij de VeBON, gaan deelnemen. Het zal voor ons een pilotjaar worden, maar wij verwachten enthousiaste deelname. De Dag van de Buitensport sluit aan bij de Dag van de Loop- en Wandelsport, maar uiteraard kan verspreid over het hele land met allerlei buitensportactiviteiten kennis worden gemaakt. De mensen die zich melden bij het deelnemende buitensportbedrijf kunnen onder andere kanoën, boogschieten, klimmen, abseilen, maar ook mountainbiken”, aldus Hans Ligtermoet, uitvoerend manager van de VeBON.

We weten allemaal dat sporten leuk en gezond is. En dat het integratie en sociale contacten bevordert. Toch zijn nog steeds niet genoeg Nederlanders voldoende actief bezig. Daarom is de Nationale Sportweek in het leven geroepen. In deze week kan iedereen zelf zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Nederland, hoe leuk het is om te sporten en hoe belangrijk het is om alleen of samen met anderen sportief actief te zijn.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan