[INGEZONDEN] De spannendste wandelroutes met kinderen - Bob en Ellen Luijks


Rkoome

Administrator
Forumleiding
De spannendste wandelroutes met kinderen

Wandelen met kinderen? Zeker wel! Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks maakten het boek ‘De spannendste wandelroutes met kinderen’. Samen met hun dochter Agnes zochten ze naar de avontuurlijkste routes door heel Nederland. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste hun wandelschoenen aan hebben?


De spannendste wandelroutes met kinderen.jpg


Veel kinderen vinden wandelen maar saai, maar daar hebben Bob en Ellen wat op gevonden. Samen met hun dochter Agnes, als proefpersoon, bezochten ze heel veel avontuurlijke routes door het hele land. Wandelen is een avontuur! Alleen de allerspannendste routes mochten in het boek komen.

Agnes: “In dit boek staan de allervetste kinderwandelroutes ooit! Ik heb ze allemaal getest en ik ben écht op de gaafste plekken geweest, met vlonderpaden, trekpontjes, uitkijktorens, stapstenen en nog veel meer!”

De wandelingen zijn geschikt voor kinderen tot en met 14 jaar. In de wandelgids vind je 42 wandelroutes en meer dan 35 extra routesuggesties, variërend tussen de 1 en 10 kilometer. Bij de wandelroutes staat onder andere aangegeven: de toegankelijkheid met een kinderwagen, de aanwezigheid van horeca en natuurlijk wat er allemaal te zien en te beleven valt.

Met deze wandelgids op pad? Bestel deze dan via wandelboswachterellen.nl of via de boekhandel.

inhoudsopgave.JPG
 

Bijlagen

  • moerputten 1.JPG
    moerputten 1.JPG
    187,9 KB · Weergaven: 74
  • Plantage Willem III 2.jpg
    Plantage Willem III 2.jpg
    197,4 KB · Weergaven: 93
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan