INGEZONDEN: de Walking Dutchman


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Beste Raymond,

Graag wil ik aandacht vragen voor een goede vriend van me. Hij is lopend op weg naar China, hij heet Jan Vroomans is 37 jaar en is 14 okt. 2006 vertrokken vanuit Eindhoven en is nu bijna in Shymkent (Kazakhstan) hij heeft echt elke meter gelopen ! Hij slaapt in een bivakzak,in een tent of bij mensen die hij ontmoet thuis.

Hij heeft een hele mooie site in het Nederlands en Engels en zelfs wat Russisch zijn met verhalen, route,foto's en links naar krantenartikelen en radio interviews in september hoopt hij China te bereiken.Ik verwacht dat hij nog een hele poos door zal lopen.

Hij heeft zijn baan opgezegd, evenals de huur van zijn huis, zijn auto en andere spullen heeft hij verkocht en is vertrokken met onbekende bestemming.Inmiddels heeft hij als doel China gekozen.

Het zou leuk zijn als er meer bekendheid aan zijn site zou kunnen worden gegeven en mijn vraag is of er op uw site een link zou kunnen komen naar zijn site.

www.walkingdutchman.nl

Bij voorbaat dank,
Berthie der Kinderen
 
Net nog dit bericht opgezocht om de site van de Walking Dutchman weer eens op te zoeken. En wat zie ik? Geen reacties hier? Echt een prestatie wellicht om stil van te worden... Geldt ook voor mij!

Maar knap hoor, Jan! Volhouden zo!

Arjen
http://www.geograaf.net
 
Jan Vroomans is op 12 oktober 2007 in China aangekomen en is nu op weg richting Beijng. The walking dutchman maakt het goed en gaat nu door de bergen naar Urumchi.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan