INGEZONDEN: Eureka! opent groot experience centre in Utrecht


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Eureka! Experience: ervaar wat Eureka! te bieden heeft

Op 15 mei wordt aan de Europalaan 97 in Utrecht Eureka! Experience geopend, een unieke showroom en demonstratieruimte voor zowel consumenten als winkeliers. In Eureka! Experience worden niet alleen producten van Eureka! getoond, maar tevens van CampTrails, Vital Stove en Tech40. De eerste 100 bezoekers krijgen bovendien een Eureka! Marilyn cadeau.

Unieke formule
Het is een unieke formule in Europa, direct contact van fabrikant en consument. Geor Nicolaas, directeur van Nigornet, de importeur van Eureka!: “Eureka! Experience is niet alleen bedoeld als showroom voor onze zakelijke klanten, de winkeliers, maar zeker ook voor consumenten die graag onze producten willen komen bekijken. Wij stellen de input van de consument zeer op prijs en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, producten of ervaringen, die de consument met ons wil delen. Eureka! Experience biedt ons een unieke kans om zo het directe contact tussen fabrikant en consument tot stand te brengen.”

Nagenoeg alle producten van Eureka! en CampTrails
Vrijwel alle uitvoeringen, kleuren, materialen van ruim 80 actuele tentmodellen worden getoond. Daarnaast zijn ook de rugzakken, slaapzakken, zelfopblazende matrassen en kampeermeubilair van zowel Eureka! als CampTrails in de enorme showroom aanwezig. Op die manier kunnen mensen alles bekijken en proberen en zo ervaren wat deze merken te bieden hebben. Bovendien kan men een indruk krijgen van de rijke historie van Eureka!, dat reeds in 1895 haar eerste tenten fabriceerde.

Ook Vital Stove en Tech4O
Ook andere merken die door Nigornet worden geïmporteerd zijn te zien in Eureka! Experience. Zo zijn er demonstraties van de Vital Stove en Vital Grill voor mensen die deze bijzondere branders graag eens willen uitproberen. Tech4O, bekend van de outdoor- en training computers, heeft ook een plaats gekregen binnen het centrum. Tech4o levert horloges en outdoorcomputers om mensen fitter en gezonder te maken. De tools die nodig zijn om de conditie te verbeteren. Daar naast worden horloges en outdoorcomputers op het gebied van oriëntatie en navigatie getoond.

Ook voor bijeenkomsten
Eureka! Experience is tevens bedoeld als centrum voor bijeenkomsten. Er kunnen outdoor gerelateerde bijeenkomsten worden georganiseerd, zoals lezingen of presentaties. De ambiance van de showroom leent zich prima voor het geven van lezingen over bijvoorbeeld expedities of bepaalde bestemmingen, maar ook voor het geven van demonstraties over hoe een tent gemakkelijk opgezet kan worden of een rugzak het beste kan worden ingepakt.

Adresgegevens en openingstijden
Eureka! Experience bevindt zich aan de Europalaan 97, 356 KP in Utrecht. Het centrum is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00u – 18.00u. Voor meer informatie kan men ook bellen met 030-2809505.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan