[Ingezonden] Fiets en Wandelbeurs 2007 uitgebreid met 5.000 m2


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
De Fiets en Wandelbeurs 2007 wordt uitgebreid met 5.000 m2 en krijgt een totale oppervlakte van 17.000 m2. Het toeristische evenement voor fietsers en wandelaars vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2007 in de Amsterdam RAI.

De Fiets en Wandelbeurs is in korte tijd uitgegroeid tot de toonaangevende beurs in Nederland voor de liefhebbers van fietsen en wandelen op vakantie en in de vrije tijd. De afgelopen beurs zag een verdubbeling van het aantal exposanten tot 241. Het aantal betalende bezoekers steeg met maar liefst 60% tot 12.200.
Zowel publiek als exposanten waren uitermate tevreden over de sfeer en het aanbod, waarbij de beleving van het fietsen en wandelen centraal staan. De Fiets en Wandelbeurs 2007 bouwt dan ook verder op de bestaande formule: kennismaken met en beleven van de vele facetten van fietsen en wandelen in een aangename omgeving met informatie op maat en een persoonlijke benadering van het publiek in een sfeervolle omgeving.

Volgens organisator Theo Jorna wordt een belangrijke vernieuwing het toevoegen van nieuwe onderdelen aan het thematische aanbod van informatie. Zo wordt gewerkt wordt aan de voorbereiding van themapleinen over ’Gezondheid’, ‘Nordic Walking’,‘Oriëntatie en Navigatie’ en ‘Mountainbike Vakanties’. Het Pelgrimspaviljoen zal fors worden uitgebreid.
De bestaande thema’s: Het Beneluxplein, Fietsen met kinderen, Fietsers informeren fietsers en Wandelaars informeren wandelaars zullen ook niet ontbreken.

De inspirerende lezingen en workshops zullen op de Fiets en Wandelbeurs 2007 eveneens een belangrijke plaats innemen: in acht comfortabele zalen en lounges van het aangrenzende RAI Congrescentrum vinden doorlopend boeiende presentaties plaats. Bekende auteurs en ervaren reizigers verleiden het publiek hen te volgen op hun fascinerende tochten, van dicht bij huis tot ver weg, met een pakkend verhaal en fraaie beelden. Tijdens de workshops staan vooral praktische zaken centraal.

De belangstelling voor fiets- en wandelvakanties toont nog altijd een stijgende lijn. Volgens organisator Theo Jorna valt er weliswaar steeds meer informatie op internet te vinden. “Een uitstekend hulpmiddel, maar toch blijft er duidelijk behoefte aan persoonlijk contact met aanbieders van producten, vertegenwoordigers van toeristische regio’s en andere fietsers en wandelaars die zelf in het gebied waarvoor men belangstelling heeft, gewandeld of gefietst hebben. De Fiets en Wandelbeurs is bij uitstek de gelegenheid waar al deze behoefte aan aanvullende informatie wordt kortgesloten en contacten worden gelegd, “ aldus Jorna. De Fiets en Wandelbeurs 2007 rekent dan ook op wederom een toename van het aantal bezoekers.

Meer informatie over de Fiets en Wandelbeurs staat op: www.fietsenwandelbeurs.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan