INGEZONDEN: Granger’s helpt Dragers in Nepal


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Proofing and aftercare expert Granger's helpt Nepalese dragers veldwerkers om hun werk op grote hoogte in alle comfort te blijven doen. Dit initiatief is mede opgezet met behulp van Community Action Nepal (CAN) en Community Action Treks (CAT).

Een zending Granger’s schoen-onderhoudsproducten is reeds naar Nepal verzonden voor verdeling onder het personeel van de CAN en de CAT.

“Door met CAN te praten ontdekte wij dat zij problemen ondervonden met hun schoeisel in de bergen”, Zei Granger’s Brand-director Don Gladstone. “Vaak moet hun schoeisel veel verduren in uitzonderlijke omstandigheden, wij helpen ze door er voor te zorgen dat hun voeten langer beschermd blijven. Door deze dragers kunnen toeristen, wandelaars en klimmers genieten van de bergen van Nepal, het minste dat wij voor ze kunnen doen is ervoor zorgen dat uit uitrusting continue op peil blijft zodat ze hun werk kunnen doen. Dit initiatief is een deel van ons ‘Community Trust-programma’ dat locale projecten helpt.”

Opgericht door Doug Scott, CAN is een charitatieve instelling die mensen die in de bergen wonen hun levensstandaard helpt te verhogen en hun woongemeenschappen te versterken. CAN en CAT zorgen ervoor dat hun personeel goed gekleed en met sterke, beschermende schoenen hun werk kunnen doen.

“We zijn Granger’s dankbaar voor hun aanzienlijke hulp en vrijgevigheid omdat goed onderhouden materiaal voor ons een aanzienlijk verschil uitmaakt.” Zei Ruth Moore van CAT en CAN.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan