INGEZONDEN: Haagse Rein Langeveld wint slaapzakkenrace Carl Denig


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Rein Langeveld uit Den Haag is de glansrijke winnaar van de slaapzakkenrace die gisteren werd gehouden in de hofstad. In 13,46 seconden snelde hij over de 50 meter lange baan die was geplaatst voor de Haagse vestiging van Carl Denig. De buitensportzaak heropende hun winkel in Den Haag als outletshop en organiseerde de race om dit te vieren.

Langeveld ging naar huis met een waardecheque van duizend euro en een gelukzalig gevoel: “Ik had vanochtend op een veldje geoefend met een stopwatch. Het bleek dat snelwandelen in de slaapzak één seconde sneller ging per tien meter dan springen. Dankzij deze techniek had ik een voorsprong van ruim vijf seconden op de rest. En ik had mij natuurlijk mentaal goed voorbereid.”

De oudste outdoorzaak van Nederland
In 1912 opende Carl Denig de eerste Nederlandse outdoorzaak in Amsterdam. Op zijn verzoek werd het bedrijf in 1970 overgenomen door de Van Veen Groep. Onder leiding van Van Veen is de basis gelegd voor wat Carl Denig vandaag de dag is: een gerenommeerd outdoorbedrijf met filialen in de drie Nederlandse steden Amsterdam, Den Haag en Nieuwegein. Het bedrijf is sinds de oprichting, bijna 100 jaar geleden, slechts in handen geweest van drie eigenaren. Begin 2008 droeg Van Veen het stokje over aan Gert Jan Nauta en Peter Arensman die samen met commercieel directeur Jaap Peper de ambities en de daarmee gepaard gaande groeiwensen van het bedrijf kunnen waarmaken. Bij Carl Denig werken in totaal 30 werknemers.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan