INGEZONDEN: Het 1ste nummer van Bergen Magazine, jaargang 2008, verschijnt op 29 februari.


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Het maartnummer van Bergen Magazine is vanaf 29 februari verkrijgbaar. Dit keer zijn we thuis in Val Gardena, waar het Dolomietenspektakel van Langkofel, Sella en Schlern jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt. We hebben ook aandacht voor de Ladinische cultuur en brengen natuurlijk veel tips voor activiteiten in de bergen, geïllustreerd met prachtig fotomateriaal.
Verder zijn er, naast de gebruikelijke natuur- en productenrubrieken, reportages door Rogier van Rijn en Ronald Naar die overwinterden in de Zwitserse en Franse Alpen. Maar we kijken ook uit naar de lente, met het relaas van een historische tocht in de Toscaanse marmerbergen en een pittige klim naar de uitzichtsberg Simmeflue in Centraal-Zwitserland.
Daarnaast bezoeken we thuis Katja Staartjes, Nederlands “hoogste vrouw”, en peilen we haar naar haar drijfveren, angsten en verlangens. Tot slot is er een prachtig verhaal over de bergdorpen van Jemen.

In de bijlage vindt u de volledige inhoudsopgave met uitgebreide introducties van de hoofdreportages. Beeldmateriaal is op aanvraag verkrijgbaar.
De redactie van Bergen Magazine stelt het op prijs, als u aan dit nummer aandacht zou willen besteden op uw website of in uw publicatie.

Een los nummer kost € 5,50. Een jaarabonnement (4 nummers) kost het eerste jaar slechts € 15,95 (normaal € 19,95).
Kijk op www.bergenmagazine.nl of www.bergenmagazine.be voor informatie en verkooppunten.

Bergen Magazine brengt het verhaal van de bergen tot leven. Met passie.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan