[INGEZONDEN] Ik zag twee beren... wildkamperen (Lobke Dijkstra)

Rkoome

Administrator
Forumleiding
VERGEET DIE BEREN… WE GAAN WILDKAMPEREN!

Vrijheid, weg van de mensenmassa’s, de natuur in: het zijn actuele onderwerpen, zéker onder wandelaars. Het zijn ook de basiselementen voor het wildkamperen.


front_cover_def.jpg


Meer dan ooit willen we onze eigen keuzes maken en dat op een verstandige manier doen. Overweeg je te gaan wildkamperen? Dan is het boek ‘Ik zag twee beren… Wildkamperen’ een aanrader. Het biedt talloze tips en weetjes, verzameld tijdens honderden nachten in de logeerkamer van moeder natuur. Ook de doorgewinterde kampeerder zal van dit boek genieten, door de sfeervolle foto’s en vermakelijke anekdotes!

Lobke Dijkstra, avonturier van Hollandse bodem, haalt met dit boek de beren van de weg en neemt je stap voor stap mee op avontuur. Te bestellen in de webshop op www.ikgawildkamperen.nl

Lezers van Hiking-site.nl ontvangen het boek nu met korting! Met de actiecode HIKE&CAMP betaal je slechts 1 euro verzendkosten (ipv 4,50 euro).

back_cover_def.jpg
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan