INGEZONDEN: Karsten Tenten in de finale “Beste zelfstandige winkel”


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Nominatie
Voor de medewerkers van Karsten Tenten is het een enorme pluim om genomineerd te zijn voor de titel: “Beste zelfstandige winkel van Nederland”. In ieder geval de enige in de kampeerbranche. Vol passie en enthousiasme proberen deze medewerkers de klanten een vakantie-voorgevoel te geven als zij in de mooie winkel van Karsten rondlopen. De prijs is een publieksprijs, waarbij bestaande klanten een waardering kunnen geven voor aspecten als service, klantvriendelijk personeel en sfeer. Voor zowel de medewerkers als de klanten speelt het een rol dat de gespreksonderwerpen altijd over één van de leukste tijdsbestedingen gaat: de vakantie.

Een bonte verzameling van ansichtkaarten en bedankbrieven
Dat klanten de dienstverlening en producten waarderen en uiten is niet ongewoon. Regelmatig worden er ansichtkaarten of brieven met foto’s naar het bedrijf gestuurd vanuit het vakantieadres. Hierbij laten klanten de waardering blijken voor de belangrijkste weken van het jaar. Karsten is dan ook trots om al meer dan 30 jaar hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren.

Nieuwbouwplannen: “Meer dan alleen kamperen”
Nu kent men Karsten vooral van de oppompbare tenten en de kampeerartikelen. Maar het assortiment is in de afgelopen jaren al dusdanig uitgebreid dat dit niet meer geheel de lading dekt. Zeker met de uitbreiding in het vooruitzicht waarbij er 3000m2 extra ruimte beschikbaar komt kan Karsten een complete vakantiewinkel worden, waarbij een bezoek aan de winkel het begin zou moeten zijn voor elke vakantie. Daarnaast is Karsten inmiddels uitgegroeid tot een echte wandelsportspecialist.

Stem uitbrengen en win een reis naar Brazilië
Met de mogelijkheid om deze prijs te winnen hoopt Karsten op alle steun van de Westfriese klanten en roept op tot het uitbrengen van een stem op dit mooie bedrijf. U kunt uw stem direct uitbrengen op de volgende website: www.bestezelfstandigewinkel.nl of via de eigen website www.karstententen.nl.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan